Ile Uusivuori täyttää 40 vuotta – muistelee omia kolmikymppisiään: "Juhlat menivät aamuun asti ja sieltä jatkoille Hotelli Kämppiin"

3:42
Ile Uusivuori ja Marja Hintikka yhteishaastattelussa Kultainen Venla -gaalassa.

Ile Uusivuoren nelikymppiset menevät tällä kertaa hieman rauhallisimmissa merkeissä. 

Televisiosta ja radiosta tuttu juontaja-toimittaja Ile Uusivuori täyttää tänään (26.8.) 40 vuotta. MTV Uutiset tavoitti kiireisen miehen suoraan ohjelman kuvauksista. 

Koronakevään vuoksi niin Uusivuoren kuin hänen puolisonsa Marja Hintikan työprojektit siirtyivät elokuulle, joten pariskunta juoksee "pää kolmantena jalkana", niin kuin mies itse sanoo. Uusivuori kertoo, että haaveili isoista bileistä, mutta laittoi suunnitelmat jäihin.

– Vapun (Pimiä) 40-vuotisjuhlista inspiroituneena suunnittelin, että haluaisin itsekin pitää juhlat, jonne kutsuisin ystäväni. Tilanne on kuitenkin nyt se, etten halua luoda syntymäpäivieni kunniaksi mitään koronalinkoa. Juhlitaan sitten kun on sen aika. En haluaisi kuitenkaan, että nuoret joutuisivat perumaan esimerkiksi ylioppilasjuhliaan, joita on odotettu. Nelikymppisiä voi kyllä siirtää. 

– Ehkä haen jonkun täytekakun ja syödään se sitten lasten kanssa, Uusivuori jatkaa. 

Hintikalla ja Uusivuorella on kolme lasta,  jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017. 

Ei kaipuuta

Uusivuori kertoo, että tykkää elää siinä hetkessä missä on, eikä hänellä ole kaipuuta olla nuorempi. 

– En tunne kaipuuta lainkaan siihen, että olisin parikymppinen. Haluaisin katsoa sitä parikymppistä Ilea hymyillen, sitä joka etsi itseään voimakkaasti ja oli huolissaan tulevaisuudesta. Tietenkin näin kolmen lapsen isänä sitä joskus kaipaa sitä vapauden hetkeä, kun istuin Interrail-reissulla pariisilaisessa kahvilassa kartta kädessäni, pohtien sitä, että minne menisi seuraavaksi. 

Uusivuori odottaa myös kokemusta seuraavilta vuosikymmeniltä. 

– Haluan nähdä koko elämän kirjon. Toki seitsemänkymppisenä toivoisin, että minulla olisi silloin nelikymppisen fyysinen kunto, Uusivuori naurahtaa. 

Kymmenessä vuodessa tapahtunut paljon

Kun Uusivuori täytti viimeksi pyöreitä, on kymmenessä vuodessa tapahtunut paljon. Niin työssä kuin yksityiselämässä. Viime vuosina Uusivuori on nähty lukuisissa televisio-ohjelmissa juontajana, kuten viime kevään hittiohjelma Masked Singer Suomessa. Tänä syksynä hänet nähdään Penkinlämmittäjät-ohjelmassa. 

– Faijana oleminen on ollut mulle silmiä avaava homma. Sen myötä elämään joutuu suhtautumaan myös valmentajan näkökulmasta, eikä pelkästään ottelijana. 

Uusivuori juhli kolmikymppisiään railakkaissa merkeissä. 

– Pidin juhlat ystävilleni ja nehän menivät tietenkin aamuun asti. Sieltä taidettiin mennä vielä jatkoille Hotelli Kämppiin, hän naurahtaa. 


Penkinlämmittäjät alkaa Maikkarin superviikolla keskiviikkona 2.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja