Marja Hintikka julkaisi vauhdikkaan perhepotretin ja muistelee ainutlaatuista kesää: "Se oli viimeinen kolmen pienen lapsen kanssa"

2:08
Marja Hintikka kertoi MTV Uutisille viettäneensä vuosipäivää Ile Uusivuoren kanssa poikkeuksellisissa merkeissä

Juontaja Marja Hintikka kertoo Instagramissa kuluneen kesän olleen erityinen, sillä perheen esikoinen aloittaa koulutiensä tällä viikolla.

Juontaja Marja Hintikka julkaisi viime viikon puolella Instagram-tilillään vauhdikkaan, mustavalkoisen perhepotretin, jossa hän poseeraa yhdessä juontajapuolisonsa Ile Uusivuoren ja perheen kolmen lapsen kanssa.

Kuvatekstissään Hintikka muistelee mennyttä, ainutlaatuista kesälomaa ja paljastaa arjen koittaneen lomailun jälkeen.

– Tällä viikolla on alkanut arki! Se tuntuu hyvältä, sillä mielestäni arki ja sen sujuminen on hyvän perhe-elämän tärkein edellytys, Hintikka aloittaa.

– Juhlahetket, lomareissut ja erityiselämykset tuovat maustetta ja ihania muistoja, mutta olennaisinta on, mitä tapahtuu työpäivien, kauppareissujen, väsyneiden aamujen, kurahousurumban ja kaiken maailman kuskausten keskellä. Onko niissä hetkissä läsnäoloa, iloa ja tilaa tunteille? hän haastaa pohtimaan.

Upea perhekuva on otettu perheen viimeisenä yhteisenä lomapäivänä. Hintikka paljastaa kirjoituksessaan, että juuri tämä kesä jää hänen muistoihinsa. Juontajapariskunnan ja heidän lastensa kesä sujui tiiviisti perheen kesken ja koronakriisin takia yhteistä lomaa olikin odotettua enemmän. Myös syksystä on tulossa perheessä erilainen.

– Vaalin tätä suvea sydämessäni ikuisesti, sillä se oli viimeinen kolmen pienen lapsen kanssa – ensi viikolla perheessämme on nimittäin jo yksi koululainen. Arki ottaa uuden suunnan. Odotan ja hieman jännitänkin esikoisen puolesta, Hintikka tunnusti.

Yhdeksättä hääpäiväänsä heinäkuussa viettäneillä Hintikalla ja Uusivuorella on ekaluokkalaisen lisäksi vuosina 2015 ja 2017 syntyneet lapset. 

Pariskunta paljasti talvella sosiaalisessa mediassa, että yhteistä taivalta oli tuolloin tullut täyteen jo 14 vuotta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja