Ile Uusivuori tapasi lapsuuden idolinsa: "Se merkitys, mitä se oli sille hammasrautaiselle ja finninaamaiselle pikkupojalle"

3:42
Ile Uusivuori ja Maria Hintikka saivat lapsivapaan illan Kultainen Venla -gaalassa.

Ile Uusivuori pääsi mukaan idolinsa livelähetykseen. 

Varmasti meistä jokainen teini-iässä haaveili tapaamisesta idolinsa kanssa, vaikka mahdollisuus siihen todellisuudessa oli kuin lottovoitossa. Kaikki unelmat voivat käydä kuitenkin lopulta toteen. Näin kävi ainakin mediapersoona Ile Uusivuorelle, joka pääsi tekemään Instagram livelähetyksen idolinsa, legendaarisen brittitoimittaja Ray Cokesin kanssa. 

Uusivuori kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään, että Cokesin vuoksi hän päätyi itsekin media-alalle. Cokes tuli tunnetuksi 90-luvulla legendaarisesta Music Television -kanavan MTV`S Most Wanted -ohjelmasta, joka pyöri kanavalla vuodesta 1992 vuoteen 1995. 

– Jos joku olisi kertonut 14-vuotiaalle Ilelle, että pääset joku päivä heittämään läppää suurimman sankarisi kanssa... Miehen joka sai mut tekemään sitä mitä teen. Paras kaikista mun kirjoissa... elämä on kyllä kummallista. #rayslockdown instalive oli tänään feat. Meikä, Uusivuori hehkuttaa julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Uusivuoren kuvapäivitys on kerännyt hämmentyneitä kommentteja. 

– No way! Miten? Mikä homma, Uusivuoren kollega Mikko Leppilampi utelee. 

Myös Cokes on kommentoinut Uusivuoren kuvaa sydämellä. 

Uusivuori kertoi myöhemmin Instagramin tarinat-osiossa, että ohjelma oli hänelle kaikki kaikessa tuolloin. 

– Se merkitys, mitä ohjelmalla oli sille hammasrautaiselle, finninaamaiselle pikkupojalle oli uskomaton. Tietenkin nyt myös 40-kymppiselle Ile, oli siisti heittää läppää, Uusivuori hehkuttaa.

Ile juontaa supersuosittu Masked Singer Suomi -ohjelmaa, joka tulee MTV3-kanavalla lauantaisin klo 20.00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja