Iholla: Johanna suunnittelee paluuta juurilleen

Iholla-sarjan 34. jaksossa tiistaina 12.3. Johanna paljastaa suunnittelevansa matkaa hänen toiseen kotimaahansa, Tansaniaan.

Tunteidentäyteisessä Iholla-sarjassa 12.3. Johanna paljastaa varanneensa matkan Tansaniaan, mistä hänen isänsä on kotoisin. Viimeksi kaksivuotiaana Afrikassa lomaillut Johanna paljastaa suunnitelmansa joulun kunniaksi lahjojen muodossa sukulaisilleen.

– On jo korkea aika lähteä sinne uudestaan, Johanna intoilee jaksossa.

Pitkään suunnitellun matkan toteutuminen saa Johannan pohtimaan sitä, miksei hän ole aiemmin tarttunut tuumasta toimeen palatakseen toiseen kotimaahansa.

– Olen oikeastaan aika innoissani ja minua on alkanut harmittaa se, että miksen ole tehnyt tätä aikaisemmin. Se on kuitenkin kotimaani. Tosi jännittävää, Johanna toteaa.

Joulunaika palauttaa Claudian mieleen paljon haikeita muistoja kun lapset reagoivat siihen, että joulua vietetään ensimmäistä kertaa ilman isää. Viiden lapsen yksinhuoltaja päättää sairastelustaan huolimatta tehdä kaikkensa, jotta hän onnistuisi järjestämään nuorimmille lapsilleen perinteisen joulun.

– Hugo oli tänä aamuna tosi hiljainen. Hän on yleensä tosi iloinen ja heti kun hän herää ja hän on tosi pirtsakka ja heittää huumoria. Häntä selkeästi askarruttaa se, että tuleeko siltä isältä joulupakettia, että onko se tilattu. Hugo on jotenkin surullisen oloinen, lapsi joka on aina iloinen. Minua painaa se kauheasti, Claudia kertoo jaksossa.

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla maanantaista torstaihin klo 22. Sarjan päätösjakso nähdään 14.3.


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat