Hylkäsitkö ystäväsi? Näin paikkaat katkenneet välit

Jos aiot pelastaa karille ajautuneen ystävyyden, muista ainakin nämä ohjeet: toimi nopeasti ja ota vastuu teoistasi.

Unohduitko unelmiesi prinssin kainaloon ystäviesi kustannuksella? Ehkä vielä ei ole liian myöhäistä! Yritä korjata välit ystäviisi näitä neuvoja noudattamalla.

1. Miksi ette enää ole yhteydessä? Ota vastuu teoistasi. Jos lakkasit soittelemasta ja kysymästä kuulumisia, on luonnollista, ettei ystäväsi koe sinua enää läheiseksi, neuvoo wikihow.com. Tunnusta virheesi heti aluksi, jotta ystäväsi tietää, että ymmärrät tekosi seuraukset.

2. Mitä kauemmin odotat, sen pahempi. Jos olet ollut kiinni miehesi kyljessä jo seitsemän vuotta, on vaikeampaa soitella kaverille ja kysellä kuulumisia. Tartu siis toimeen heti! Ystäväsi on voinut kasvaa ihmisenä ja hän saattaa olla aivan erilainen kuin millaisena hänet muistat.

3. Lähetä sähköposti. Facebookissa jutteleminen tai sähköposti ovat helppoja tapoja ilmaista, että haluaisit taas olla väleissä. Näin annat ystävälle aikaa harkita omassa rauhassaan, haluaako hän tavata sinua.

4. Jos ystäväsi suostuu tapaamiseen, menkää ravintolaan tai baariin, jossa aiemmin kävitte yhdessä. Tutussa paikassa on helppo muistella yhteisiä sattumuksia.

5. Jos hän ei halua tutustua sinuun uudelleen, älä syytä häntä – eronne on kuitenkin ainakin osaltaan enemmän sinun vikasi. Ainakin olet yrittänyt korjata asiat, ja jos se ei auta, on aika jatkaa matkaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähteet:Wikihow.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja