Huuhkajien taistelun ruumiillistuma oli yhtä hymyä huippuvoiton jälkeen – "Meillä on oikeasti kovia äijiä"

Huuhkajien keskuspuolustaja Paulus Arajuuri oli yhtä hymyä haastattelualueella, kun Huuhkajat kukisti Bosnia ja Hertsegovinan EM-karsintaottelussa 2-0-lukemin.

Arajuuri luuti jälleen tutusti ahkerasti Huuhkajien takalinjoilla. Periksiantamaton puolustaja hehkutti joukkueensa komeaa kotivoittoa antaumuksella. Upeat kolme pistettä ja Huuhkajien hieno peliesitys saivat Arajuuren suun leveään hymyym.

- Fantastinen joukkuesuoritus. Niin ylpeä tästä joukkueesta. Hymyilyttää kentällä, niin hyvin me pelattiin tänään tosi kovaa joukkuetta vastaan, Arajuuri hehkuttaa.

Arajuuri pääsi painimaan puolustuksessa maailmanluokan hyökkääjän kanssa, sillä Bosnia Hertsegovinan kärjessä luuti meritoitunut huippuhyökkääjä Edin Dzeko. Huuhkajien topparikaksikko Arajuuri ja Joona Toivio pitivät kuitenkin tähden aisoissa.

- Meidän suunnitelma onnistui hyvin. Meillä oli hyvät tuplaukset ja varmistukset. Onnistuimme pitämään hänet aika hyvin kurissa, Arajuuri toteaa.

Suomi nousi voittonsa myötä komeasti EM-karsintalohkossaan toiseksi. Voitto oli Huuhkajille elintärkeä, sillä Bosnia ja Hertsegovina on yksi lohkon kovimmista joukkueista. Vakuuttava kotivoitto luo sisukkaalle joukkueella uskoa siitä, että tällä joukkueella on oikeasti mahdollisuus saalistaa arvokisapaikka.

- Meillä on oikeasti hyvä joukkue ja kovia äijiä. Se näyttää tuolta sitten, kun se alkaa toimimaan. Tänään ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä. Peli ei voi koskaan olla täydellinen, mutta tämä oli todella lähellä sitä, Arajuuri iloitsee.

- Tämä on vain välietappi, mutta tietysti se antaa uskoa, Arajuuri jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat