Huuhkajat-tähden hinta-arvio pomppasi – uusi joukkue liittyi valioliigaseurojen jatkoksi jahtiin: päävalmentaja teki suomalaiselle lupauksen

Skotlantilaisen Rangersin ja Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara on yhdistetty erinomaisten esitysten seurauksena lukuisiin englantilaisiin huippuseuroihin. Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard tekee kaikkensa suomalaispelaajan pitämiseksi Glasgow'ssa.

Jalkapallolehti FourFourTwon mukaan Gerrard on luvannut ojentaa Kamaralle rahakkaamman sopimuksen, jos tämän loistavat otteet jatkuvat.

Rangers maksoi tammikuussa 2019 Kamarasta tämän entiselle seuralle Dundeelle 50 000 puntaa eli noin 58 000 euroa.

Kamara on herättänyt myös saaren eteläosissa kiinnostusta, viimeisimpänä huomion pelaajaan on kiinnittänyt Englannin Mestaruussarjassa toisena oleva Leeds, kertoo skotlantilaislehti The Herald.

Aiemmin useat brittilehdet ovat jo kertoneet Valioliigassa pelaavien Crystal Palacen, Bournemouthin ja Brightonin kiinnostuksesta espoolaisseura Olarin Tarmon kasvattia kohtaan.

– Emme ole kuulleet tarjouksia etelästä, mutta olemme lukeneet niistä tonneittain. En olisi kuitenkaan yllättynyt, jos Glen Kamaraan kohdistuisi kiinnostusta, sillä hän on loistava jalkapalloilija, Gerrard sanoi.

Arviot Kamaran hinnasta ovat nousseet puolessa vuodessa merkittävästi. 50 000 punnan siirtosumma on vaihtunut arvioihin kahdeksan miljoonan punnan eli noin 9,3 miljoonan euron hintalapusta.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Suomen tärkeimpiin pelaajiin EM-karsinnoissa kuuluneen Kamaran sopimus kestää kesään 2023, mutta kilpakosijoiden kerääntyessä ympärille seurajohto on alkanut valmistella Kamaralle uutta sopimustarjousta.

– Hän on ollut loistava siitä asti, kun käveli ovesta sisään. Toisinaan minun täytyy yhä nipistää itseäni ymmärtääkseni todella, miten saimme hänet.

– Hän on hyvässä kunnossa ja pelaa hyvin. Viesti Glenille ja myös muille pelaajille on, että palkitsemme aina tasaiset peliesitykset ennemmin tai myöhemmin. Tämä koskee myös Gleniä, Gerrard muistuttaa.

Rangers kohtaa torstaina Eurooppa-liigan alkulohkossa vieraskentällä Feyenoordin. Ottelu alkaa C More Sport 1 -kanavalla kello 19.45.

Lue myös:

    Uusimmat