Maajoukkueuransa jo lopettanut Huuhkajien ex-kapteeni haaveilee yhä EM-kisoista – "Se ei ole minun päätökseni"

Kaikki yhdessä me mentiin kisoihin! Koko yleisö lauloi, kun Lukas Hradecky huudatti kansaa torilla 1:30
Videolla kuvaa Huuhkajien kansanjuhlasta.

Maajoukkueuransa uransa kaksi vuotta sitten päättänyt Niklas Moisander haaveilee yhä EM-kisapaikasta Huuhkajien riveissä.

34-vuotias Moisander päätti maajoukkuepelinsä vuonna 2017 päättyneiden MM-karsintojen jälkeen. Werder Bremenin paidassa tätä nykyä pelaava Moisander ehti pelata Huuhkajien paidassa kaikkiaan 62 ottelua, mutta haave arvokisapaikasta ei koskaan toteutunut.

Huuhkajat saavutti viimein pitkäaikaisen haaveensa, kun se selvitti upeasti tiensä EM-kisoihin hienosti sujuneiden kisojen päätteeksi. Moisander on seurannut Huuhkajien otteita hymyssä suin.

– Olen todella ylpeä joukkueesta. Suomalaiselle jalkapallolle on uskomatonta, että olemme viimeinkin arvokisoissa, Moisander hehkuttaa saksalaisen Bildin haastattelussa.

Vaikka Moisander on jo kertaalleen ilmoittanut maajoukkuepeliensä olevan ohi, kiinnostaa ensi kesänä pelattavat EM-kisat kuitenkin suomalaista suuresti.

– Tein päätökseni (lopettamisesta), mikä ei ollut helppoa. Tietysti haluaisin olla mukana EM-kisoissa, mutta se ei ole minun päätökseni. En tiedä, tarvitsevatko he minua lainkaan, Moisander pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat