Hurja väite – Conor McGregor mursi DJ:n nenän: "Erittäin väkivaltainen ja vaarallinen"

Italialainen DJ Francesco Facchinetti sanoo, että UFC-tähti Conor McGregor olisi murtanut hänen nenänsä. Facchinetti kertoi asiasta Instagramissa.

McGregor oli viikonloppuna vierailulla Vatikaanissa kastaakseen poikansa. Välikohtaus sattui myöhemmin illalla juhlissa. Facchinetti kertoo Instagramissa, että hänellä oli mukava ilta McGregorin kanssa, kunnes tämä oli yhtäkkiä lyönyt Facchinettia kasvoihin.

– Francesco lensi taaksepäin, putosi pöydälle ja siitä lattialle. Ensiksi ajattelin, että vitsailevatko he? Onko tämä jokin esitys, Facchinettin vaimo Wilma kirjoitti Instagramissa tapahtuneen jälkeen.

Facchinetti kirjoitti myös sosiaaliseen mediaan oman versionsa tapahtumista. Hänen mielestään McGregorin hyökkäys tuli ilman minkäänlaista provosointia.

– Voisin olla hiljaa tästä, mutta minun täytyy sanoa, että se henkilö on erittäin väkivaltainen ja vaarallinen, Facchinetti kirjoitti Instagramissa. 

MMA-sivusto MMA Mania kertoo, että Facchinetti aikoo haastaa McGregorin oikeuteen. McGregor ei ole vielä itse kommentoinut tapahtumia.

33-vuotias irlantilainen on ollut aiemminkin fyysisessä kohtaamisessa kehän ulkopuolella. Vuonna 2019 hän sai syytteen lyötyään miestä baarissa Irlannin Dublinissa. Vuotta aiemmin hän oli heittänyt kärrin bussin ikkunasta läpi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja