22-vuotias Andrea haluaa näyttää Barbielta – huulet neljä kertaa normaalia suuremmat

Saksalaismallin hurja muodonmuutos – muutti ihonsa vaaleasta tummaksi 8:07
Videolla kerrotaan saksalaismallista, joka muutti ihonsa värin.

Bulgarialainen Andrea, 22, on täyttänyt huuliaan 17 kertaa, kertoo muun muassa News.com.au-sivusto.

22-vuotias bulgarialainen Andrea Ivanova haluaa maailman isoimmat huulet. Sitä varten hän on laitattanut huuliinsa 17 kertaa hyaluronihappoa sisältävää täyteainetta, ja huulet ovatkin tällä hetkellä nelinkertaiset tavallisiin verrattuna.

Nuori nainen kertoi aikovansa mennä vielä ennen vuoden loppua mennä kahdesti täyttämään huulensa. Hänen tavoitteensa on näyttää Barbie-nukelta.

News.com.au-sivusto kertoo, että Andrea täytättää huuliaan aina uudelleen, kun ne alkavat pienentyä.

Pitää paksummista huulistaan

Andrea ryhtyi kauneusoperaatioihin viime vuonna. Hän kertoo The Sun -sivustolle, että kokee olonsa itsevarmemmaksi nyt, kun huulet ovat muhkeammat. Hän kokee näyttävänsä kauniimmalta kuin ennen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen käynyt miltei kaikissa [Bulgarian pääkaupungin] Sofian kauneusoperaatioita tekevillä klinikoilla ja huuliini on laitettu melkein kaikkia mahdollisia täyteaineita.

Yksi kerta maksaa noin 157 euroa. Andrea on tosin jo seonnut laskuissa sen suhteen, paljonko hoidot ovat tähän mennessä maksaneet.

Osa tykkää, osa ei

Andrealla on Instagram-tili. Hän kertoo saavansa tuhansia viestejä, joissa ihmiset kehuvat hänen ulkonäköään.

Haukkujakin tulee. Useimmiten negatiivisia kommentteja kirjoittavat naiset. Joidenkin kommentoijien mukaan hänellä on pakkomielle huulien täyttämiseen.

– Osa ihmisistä pitää isoista huulista, osa pienistä. Se on ihan samantekevää, sillä minulle tärkeää on se, mistä itse pidän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Suhtaudun asioihin avoimesti ja minusta ihmisillä pitäisi olla vapaus valita, haluavatko he isot, suuret vai liian suuret. Minulle tässä ei ole rajoja.

Lue myös:

    Uusimmat