Muhkeammat huulet hetkessä? Älytön trendi valtasi somen: "Näytti juuri niin hirveältä kuin miltä se kuulostaakin"

Erikoinen kauneusilmiö on saanut monet liimailemaan ylähuuliaan ripsiliimalla.

Sosiaalisessa mediassa hämmästellään uutta selfie-trendiä, jossa pyritään loihtimaan omista huulista muhkeamman näköiset.

Omituinen "kauneuskikka" auttaa pullistamaan pusuttimet väliaikaisesti ripsiliimaa hyödyntäen: ylähuuli kirjaimellisesti käännetään ja liimataan nenän alle, jolloin se näyttää suuremmalta.

Australialaisen News.com.au-sivuston mukaan "naurettavaksi" kuvailtu trendi sai alkunsa lyhytvideopalvelu TikTokista ennen kuin se levisi myös Twitteriin. 

"En saa pikaliimaa huulistani, joten tässä on uusi huulilookini." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni on jakanut kokeiluistaan kuvia ja videoita someen, mutta lopputulokset ovat herättäneet ihailun sijaan jonkin verran pilkkaa tai vähintään hämmennystä.

Joiltakin niksin toimintaohjeet ovat menneet pelottavalla tavalla ohi ja iholle turvallisen ripsiliiman sijaan on käytetty jopa pikaliimaa.

"Yritin sitä, ja mitä hittoa..." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Yritin sitä liimaa huulet ripsiliimalla, jotta ne näyttäisivät isommilta -kikkaa. En aio julkaista kuvia, mutta ihan vain tiedoksenne, että se näytti juuri niin hirveältä kuin miltä se kuulostaakin."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso videot kokeiluista:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: News.com.au, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat