"Maailman suurisuisin nainen" tunki isot ranskalaiset kerralla suuhunsa – lopputulos on nähtävä itse

Mitä"nappulat"McDonald’sin limumukeissa todellisuudessa merkitsevät? 0:32
Videolla kerrotaan, mitä "nappulat" McDonald’sin limumukeissa todellisuudessa merkitsevät.

Kirjaimellisesti suuresta suustaan tunnetuksi tullut amerikkalaisnainen päätti työntää isot ranskikset kerralla suuhunsa. Lopputulos on nähtävä omin silmin.

Samantha Ramsdell, 30, jakaa TikTokissa huikeaan suosioon nousseita videoita, joilla hän esittelee suurta suutaan. Humorististen pätkien ansiosta naiselle on kertynyt vaikuttavat 1,5 miljoonaa seuraajaa.

Samantha on muun muassa osoittanut, miten suurien leukojen sisään mahtuu kokonainen patonki, voileipä tai donitsi. Erityistä suosiota nauttii video, jolla nainen syö McDonald’sin isot ranskalaiset yhdellä haukkauksella.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tätä kirjoittaessa 5,2 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Samantha tunkee ranskalaisia suuhunsa kuola valuen. Ja toden totta onnistuu ahtamaan annoksen sisäänsä.

Kommentoijat ylistävät Samanthan lahjakuutta, josta olisi itse kullekin hyötyä esimerkiksi, jos pikaruoka-ateriansa nopeasti syönyt seuralainen yrittää päästä osingoille ranskalaisista.

Kolikon kääntöpuoli

Kerroimme aiemmin, että valtavasta suosiosta huolimatta Samantha on sanonut olevansa turhautunut siihen, että hänet tunnetaan vain suuresta suustaan. Hän toivoisi vakuuttavansa yleisöään myös laulu- ja koomikon taitojensa vuoksi.

Valtaisa suu saa Samanthan mukaan kuitenkin moninkertaisesti enemmän katselukertoja ja tuo näin myös tuloja somevaikuttajalle.

Videolla kerrotaan, mistä McDonald'sin ranskalaiset tehdään.

Lue myös:

    Uusimmat