Huomenta Suomi yllätti Ainomarian, 5, hyvin toivotulla tavalla – katso tytön reaktio

Huomenta Suomi yllätti 5-vuotiaan KUUMAA-fanin – katso ihana video! 1:56
Huomenta Suomi lähetti Kuumaa-yhtyeen jäsenten nimmarit 5-vuotiaalle Ainomarialle – katso tytön reaktio

Huomenta Suomi -ohjelma yllätti oululaisen Ainomarian, 5, erittäin iloisesti. Katso yllä olevalta videolta, miten tyttö reagoi erittäin mieluisaan ja toivottuun yllätykseen.

Kuumaa on yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista yhtyeistä, mikä näkyy myös heidän keikkakalenterissaan sekä soittolistasijoituksissaan. Kolmihenkisen yhtyeen musiikki puhuttelee hyvin eri-ikäisiä suomalaisia, myös perheen pienimpiä. 

Laulaja Johannes Brotherus, rumpali Jonttu Luhtavaara ja basisti Aarni Soivio vierailivat Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä 20. huhtikuuta. Huomenta Suomi -tiimi oli pyytänyt ennen haastattelua katsojakysymyksiä– ja niitä tuli runsaasti.

Yksi kysymys oli peräisin Oulusta, 5-vuotiaalta Ainomaria Länkiseltä. Hän halusi tietää, onko yhtyeellä ikärajattomia keikkoja, joihin hänkin pääsisi todistamaan bändiä paikan päälle. Lisäksi hän esitti pienen toiveen.

– Hän myös kysyy, olisiko mahdollista saada Johanneksen nimmari, niin voitaisiinko tällainen haastattelun jälkeen järjestää, juontaja Aki Linnanahde kysyi Ainomarian puolesta.

– Ilman muuta, Brotherus vastasi hetkeäkään miettimättä.

– Eiköhän siihen muidenkin kundien nimmarit saada, Linnanahde sanoi itsevarmana. 

Kun haastattelu oli ohi, kaikki yhtyeen jäsenet laittoivat puumerkkinsä ja terveisensä Huomenta Suomi -juontokortille, joka lähetettiin Postin mukana kohti pohjoista. 

Miten pieni KUUMAA-fani reagoi Huomenta Suomen ja KUUMAA-yhtyeen järjestämään yllätykseen? Katso jutun alussa olevalta videolta. 

Huomenta Suomi arkisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa kello 6.25–10 ja viikonloppuisin kello 8.55–12. Katso kaikki jaksot ja klipit jälkikäteen MTV Katsomosta.

KUUMAA-yhtye vastasi katsojien kiperiin kysymyksiin 7:11
Millainen oli edellinen riitanne, mikä sanaleikki nimeen sisältyy? KUUMAA-yhtye vastaa katsojien kysymyksiin

Lue myös:

    Uusimmat