Mainos

Huomasin Facebookista, että ystäväni viettävät aikaa ilman minua – miksi näin käy? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Saan usein ystäväni kiinni siitä, että he viettävät aikaa ilman minua. Esimerkiksi vuokrataan porukalla mökki, suunnitellaan sinne isot bileet ja minä näen nämä juhlinnat sitten Facebookin kuvista. Sain myös tietää, että kaveriporukallani on oma Facebook-ryhmä, jossa kaikki ovat, paitsi minä. En tiedä syytä tähän. Olen mielestäni ihan yhtä "hyvä tyyppi" kuin muutkin, enkä ole ainakaan tietääkseni riidoissa kenenkään kanssa.

En tietenkään ole kaikkien kaveriporukan ihmisten kanssa yhtä läheinen, mutta oikeastiko olen ainoa, jota ei ikinä tule mieleen kutsua? Mistä tässä sinun mielestäsi on kyse?" kysyy nimimerkki Hämmentynyt.

Näin naisraati vastasi!

"Onpa kurjaa! Itse kysyisin suoraan vaikka lähimmältä kaverilta, voisinko osallistua yhteisiin tapahtumiin. Tuskin kukaan siitä loukkaantuu. Ehkä kyseinen porukka on vain vakiintunut järjestämään illanviettoja yhdessä, eikä heille ole tullut mieleen kutsua sinua mukaan. Kutsu siis itsesi mukaan rohkeasti!"
– 25, sinkku

”Ehkä kaveriporukassasi on joku ”päällikkö”, joka on päättänyt, että et sovi porukkaan, ja muut seuraavat johtajaa. Tai sitten sinussa on oikeasti joku piirre, joka rassaa muita. Puhut liikaa, liian vähän, käyttäydyt holtittomasti kännissä, et juo… Mitä tahansa. Jotain sellaista, joka on ristiriidassa muun porukan kanssa. Muuta selitystä en oikein keksi. Parasta olisi tietysti, jos kysyisit asiaa.”
– 31, sinkku

"On saattanut käydä niin, että olet tiedostamatta loukannut jotakuta ystävääsi. Tämä on voinut johtaa siihen, että koko kaveriporukkasi on päättänyt olla kutsumatta sinua yleisen rauhan säilyttämiseksi. Olen huomannut saman ilmiön myös omassa kaveripiirissäni. Vitsillä tai huumorilla lausuttu asia voi aiheuttaa mielipahaa, joka vaikuttaa ystävyyssuhteisiin vielä pitkään."
– 25, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.