Hunksit haluavat auttaa – Ehdota hyväntekeväisyyskohdetta!

Onko sinun lähelläsi joku avun tarpeessa oleva, jonka elämä muuttuisi merkittävästi paremmaksi, jos osa Scandinavian Hunks -kalenterin tuotosta ohjattaisiin hänen auttamiseensa?

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotto on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen. Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart - konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla, ja Scandinavian Hunks valitsee sen, jonka auttamiseksi perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotot tänä vuonna ohjataan.

Sydämestä sydämeen

Hunksia ja Helmeä yhdistää aito intohimo oman työ tekemiseen. Molempien tehtävänä on tuottaa viihdettä suomalaisille naisille - ja molemmat tekevät työtään suoraan sydämestä. Helmi juhlii tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan, Hunksien 10 vuotistaipale täyttyy ensi vuonna.

Heart to Heart -konsepti tarjoaa molemmille tavan kiittää yleisöään hyväntekeväisyyden muodossa. Samalla se avaa myös naisille mahdollisuuden osoittaa oma auttamisen halunsa.

Ehdota hyväntekeväisyyskohdetta!

Onko sinun lähelläsi joku avun tarpeessa oleva, jonka elämä muuttuisi merkittävästi paremmaksi, jos koko kalenterin tuotto ohjattaisiin hänen auttamiseensa? Voit nyt jo lähettää ehdotuksiasi Hunksien ja Helmen sivuilla verkossa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemustarina vastauskentässä. Kenen auttamisesta on kyse ja miksi juuri sinun ehdottamasi taho tarvitsee apua? Kerro myös, miten auttaminen parantaisi valitsemasi kohteen elämänlaatua. Tarvitsemme tietoomme sekä sinun että valitsemasi kohteen yhteystiedot.


MTV3-Helmi

Lue myös:

    Uusimmat