Humalainen 28-vuotias nielaisi "ison kalan" – joutui katumaan päätöstään, kun kala ei alistunutkaan kohtaloonsa

28-vuotias mies joutui sairaalahoitoon nielaistuaan elävän kalan, joka ei "mennytkään alas". 

28-vuotias mies sai kipeällä tavalla tietää, etteivät alkoholi ja elävät kalat sovi yhteen. Mies joutui sairaalahoitoon nielaistuaan elävän kalan, joka ei suostunutkaan alistumaan kohtaloonsa, kertoo Wjbf.com.

Kalatapaus sattui jo vuonna 2016, mutta Rotterdamissa sijaitsevan University Medical Center -keskuksen lääkärit julkaisivat raportin tapauksesta netissä vasta alkuvuonna 2019.

Inspiraationa Jackass-sarja

28-vuotias mies ystävineen oli ilmeisesti inspiroitunut vaarallisia tempauksia esittelevästä Jackass-sarjasta, jonka eräässä jaksossa sarjassa esiintyvä Steve-O nielaisee kultakalan. 28-vuotias päätti humalassa toisintaa tempauksen akvaariokalalla.

Kultakala meni alas ongelmitta. 28-vuotias ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan: hän tarjoutui nielemään myös toisen kalan. Valitettavasti nieltäväksi valikoitui erään lajin monni.

Kissakala ei halunnut kuolla

Tapaus tallentui videolle, jota ei kuitenkaan jaettu medioille. Raportin mukaan 28-vuotiaan ystävät hokevat videolla "iso kala! Iso kala!" samalla, kun mies ottaa ensin kulauksen olutta ja nielaisee sitten monnin.

Monni ei kuitenkaan halunnut kuolla; sen sijaan se päätti avata muun muassa rintaevänsä, jossa on useita teräviä väkäsiä.

Kala juuttui miehen kurkkuun "kesken matkan". Hän alkoi kakoa ja oli raportin mukaan "selvästi hädässä".

Heimlichin otekaan ei auttanut

Mies yritti pakottaa itsensä oksentamaan, mutta monni pysyi paikallaan. Miehen ystävä kokeili Heimlichin otetta, mutta sekään ei nytkäyttänyt kalaa paikaltaan. Kaveriporukka yritti tuntikausien ajan irrottaa kalaa: raportin mukaan he käyttivät apuna paitsi olutta, myös hunajaa ja jäätelöä.

Lopulta 28-vuotias tajusi kalan voittaneen ja hakeutui sairaalaan.

Kala poistettiin leikkauksella

Kala, joka oli jo menehtynyt, poistettiin leikkauksella. Miehen onneksi kalan evien piikit eivät olleet puhkaisseet hänen ruokatorveaan. Kalan väkäsistä voi myös erittyä lievää myrkkyä, joka ei kuitenkaan ollut vaikuttanut kalan nielleeseen mieheen.

28-vuotias mies toipui kokemuksestaan. Monnikin jää historiaan: se on esillä rotterdamilaisen museon näyttelyssä, jossa kerrotaan ihmisten ja eläinten kohtaamisten "dramaattisista seurauksista".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja