Huipumalli Chrissy Teigen paljastaa erikoisen yörutiininsa – John Legend mahdollistaa vaimonsa huvittavan tavan: "Siitä on tullut asia, jota en voi lopettaa"

Chrissy Teigen ei voi mennä nukkumaan ilman nukkumaanmenovoileipäänsä. 

Huippumalli ja tv-persoona Chrissy Teigen tunnetaan suorasukaisesta tyylistään sekä rehellisyydestään. Teigen on kertonut avoimesti monista elämänsä erittäin samaistuttavista yksityiskohdista, joista Hollywood-tähdet eivät monesti puhu. 

Hiljattain Teigen kertoi Twitter-tilillään, ettei hän voi mennä nukkumaan ilman nukkumaanmenovoileipäänsä. Kahden lapsen äiti paljasti nauttivansa joka ilta juuri ennen nukkumaan menoa kinkku-juusto-voileivän, joka on voideltu majoneesilla sekä voilla. 

Teigen ihastutti asiasta antamassaan haastattelussa paljastamalla, että hänen aviomiehensä, muusikko John Legend valmistaa vaimolleen kyseisen leivän jokaikinen ilta ja jättää sen tämän yöpöydälle odottamaan syöjäänsä. 

– Hän halkaisee sen viistosti ja jättää sen sängyn viereen. Syön yhden puolikkaan ennen kuin nukahdan ja kun herään kolmisen tuntia myöhemmin, ehkä aamukolmen aikoihin, syön toisen puolikkaan. 

Teigen on yrittänyt päästä eroon tavastaan ja oli jopa käskenyt miestään lopettamaan sen tarjoilun hänelle, mutta himo voileipiä kohtaan yltyi kuitenkin liian suureksi. 

– Tänä aamuna käskin Johnia, että älä missään olosuhteissa, missään tapauksessa, tee minulle nukkumaanmenovoileipää, huolimatta siitä, kuinka kovasti sitä sinulta pyydän. Myöhemmin pyysin häneltä yhtä ja hän teki sen. Vaikka se oli herkullinen, pitäisikö minun olla vihainen?

Malli totesi myös, että hänellä on ollut ylipäätään viime aikoina suuria himoja herkuttelua kohtaan, mutta painotti samalla, ettei hän kuitenkaan odota pariskunnan kolmatta lasta. 

– Siitä on tullut vain asia, jota en voi lopettaa. Olen melkein peruuttanut takaisin sellaiseen syömiseen, jota harrastin ollessani raskaana, mutta en ole raskaana.

Lähde: Page Six

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja