Huippumalli osallistui somen kymmenvuotishaasteeseen – teki hulvattoman havainnon aviomiehestään: onko John Legend vampyyri?

1:12
John Legend esiintyi gaalassa

Chrissy Teigen antoi oman panoksensa kymmenvuotishaasteeseen ja teki samalla hauskan havainnon aviomiehestään John Legendistä.

Kuten monet muutkin viime päivien aikana, myös huippumalli ja juontaja Chrissy Teigen osallistui kymmenvuotishaasteeseen. 

Haasteen tarkoituksena on saada sosiaalisen median käyttäjiä tarkastelemaan profiilejaan ja jakamaan muidenkin nähtäville kuvia itsestään kymmenen vuoden takaa.

Useat julkimot ovat ilahduttaneet fanejaan jakamalla vanhoja kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Näin teki myös Teigen, joka julkaisi Twitter-tilillään kuvan itsestään ja aviopuolisostaan John Legendistä punaisella matolla vuonna 2009. 

Teigen teki kuvan jakaessaan myös huvittavan havainnon muusikkomiehestään, joka ei näytä vanhentuneen päivääkään kymmenen vuoden aikana. 

– Googlasin itseni vuodelta 2009. Kuinka John näyttää aivan täysin samalta, Teigen ihmettelee suuresti päivityksessään. 

Legend vietti vuoden lopussa 40-vuotissyntymäpäiviään, joita juhlittiin James Bond -teemaisesti pariskunnan Beverly Hillsin kodissa. 

Lähde: E! News

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja