Huipputuottaja Diplo avoimena seksuaalisuudestaan: "En halua määritellä, että olisin homo"

Diplo kertoo, ettei ole juurikaan huolehtinut kumppaniensa sukupuolesta.

Yhdysvaltalainen DJ Diplo, oikealta nimeltään Thomas Wesley Pentz, keskusteli hiljattain avoimesti pohdinnoistaan omaan seksuaalisuuteensa liittyen malli-näyttelijä Emily Ratajkowskin podcastissa High Low. 44-vuotias DJ kertoi, että hänen Tik Tok -feedinsä näyttää hänelle usein julkaisuja miehistä, jotka pilkkovat puita, ja jotka ovat Diplon mielestä tavallaan seksikkäitä. 

Keskustelussa Diplo avautui myös omasta seksuaalisuudestaan, jota hän ei halunnut tarkemmin määritellä, vaikka kertoi viehättyvänsä myös jokseenkin miehistä. DJ on seurustellut julkisesti muun muassa Katy Perryn ja M.I.A.:n kanssa, mutta kertoi, ettei niinkään pohdi kumppaninsa sukupuolta vaan kuvaili itseään "enemmänkin fiilistelijäksi". Ratajkowski ylisti Diploa tämän avoimuudesta sen suhteen, että hän saattaa viehättyä myös miehistä.

– En halua määritellä, että olisin homo, mutta paras vastaus ehkä on se, etten ole homo.

– On pari tyyppiä, kenen kanssa voisin seurustella, elämänkumppanina. Miehet eivät oikeastaan kiihota minua niin paljon, että tietäisin.

Artisti kertoi, että myös hänen seksihistoriaansa lukeutuu kokemuksia miestenkin kanssa. 

– Olen varmasti ennen saanut suuseksiä mieheltä. Olen saanut paljon suuseksiä... ei suihinoton vastaanottaminen niin homoa ole, mielestäni, Diplo pohti.

Diplo mietti sitä, kuinka seksuaalisuuden käsite on muuttunut hänen elämänsä aikana. DJ kertoi tapaavansa töidensäkin puolesta paljon häntä nuorempia miehiä, jotka ovat hyvin joustavia oman seksuaalisuutensa suhteen.  

Muusikko on aiemminkin viitannut olevansa seksuaaliselta katsantokannaltaan avoin. Häneltä tiedusteltiin asiasta muun muassa vuonna 2014, jolloin hän antoi vihjailevan vastauksen. 

– Kaikki ovat pikkuisen homoja, Diplo vastasi tuolloin. 

Musiikkiurallaan Diplo tunnetaan muun muassa Major Lazer -ryhmän jäsenenä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja