Rachel Bilson jakoi kokemansa seksiongelman, joka on tuttu monille naisille: "Eikö olekin hullua?"

8:10
Videolla erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kertoo, miksi naisen orgasmi on tärkeä asia.

Rachel Bilson kävi Broad Ideas -podcastissaan avoimen keskustelun orgasmeista.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Rachel Bilson, 41, kävi hiljattain Broad Ideas -podcastissaan koomikko Whitney Cummingsin kanssa avoimen keskustelun seksistä. Keskustelun aikana Cummings jakoi kokemuksensa siitä, kuinka hän ei pystynyt saamaan orgasmia seksin aikana silloin, kun käytti ehkäisyä. Cummings ei tarkentanut, mitä ehkäisymuotoa hän oli käyttänyt aiemmin.

– En saanut orgasmia seksin aikana ennen kuin lopetin ehkäisyn käyttämisen. Sitä ei ollut koskaan elämässäni ennen kuin täytin 40 vuotta, Cummings kertoi. 

Bilson komppasi asiaa ja kertoi puolestaan, että sai itse ensimmäisen orgasminsa myös vasta muutama vuosi sitten. 

– Olin samanlainen kuin sinä. Se ei tapahtunut minullekaan ennen kuin olin noin 38 vuotias. Eikö olekin hullua?

Kaksikko tarkensi keskustelunsa aikana pystyneensä saamaan orgasmin omatoimisesti aiemminkin, mutteivät yhdynnän aikana. Cummings myös nosti esille sen, että useat naiset saattavat saada orgasmin yhdynnän aikana vasta sen jälkeen, kun ovat synnyttäneet. 

Seksuaaliterveysklinikan mukaan naisista noin 20-25 prosenttia saa orgasmin yhdynnän aikana, kun taas miehillä vastaava osuus on tunnetusti merkittävästi suurempi. 

Bilson on puhunut aiemminkin avoimesti seksistä. Vuonna 2022 hän kertoi lapsuutensa kasvuympäristön muovanneen katsantokantaansa seksiin ja seksuaalisuuteen. 

– Kun kasvoi kodissa, joka oli niin seksimyönteinen, vapaa sekä avoin... tottakai se teki minusta avoimen asioista puhumisen kannalta, Bilson kertoi tuolloin.

Näyttelijä tunnetaan parhaiten roolistaan Summer Robertsina O.C. -sarjassa, jota esitettiin vuosina 2003-2007.

Lähteet: Independent, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja