Huippustylisti: Tarja Halosen asukokonaisuus oli kapinointia?

Pitkästä aikaa Linnan juhlissa emännän roolin sijaan vieraan roolissa Suomen itsenäisyyspäivää juhlinut presidentti Tarja Halonen nähtiin juhlissa asussa, joka on hänen yltään ennestään tuttu. Asiantuntija epäilee, että Halosen valinta pukeutua ennalta tuttuun asuun kertoo kevyestä kapinoinnista kulutusjuhlaa vastaan.

Muodin ammattilainen, hius- ja meikkistylisti Tom Wennerstrand uskoo, että Tarja Halosen päätös sonnustautua kolmannen kerran samaan iltapukuun kertoo presidentin arvoista. Asiantuntija uskoo, että saman puvun valitseminen kerta toisensa jälkeen kertoo vakaasta harkinnasta.

– Tarja Haloselta on tietoinen valinta pukeutua samaan pukuun vuodesta toiseen, Wennerstrand toteaa.

Meikki- ja hiusstylisti muistuttaa, että Halonen on samaistunut tavallisiin suomalaisiin tekojensa ja olemuksensa kautta aina. Wennerstrand uskoo, että saman puvun valitseminen Linnan juhliin liittyy siihen, että Halonen ei halua pröystäillä – edes Linnan juhlissa.

– Tämä on häneltä tietoista kevyttä kapinointia ja kannanottoa kulutusjuhlaa vastaan, Wennerstrand epäilee.

Halosen yllä kolmatta kertaa nähty iltapuku ei saanut tuomiota asiantuntijoilta, vaikka asu olikin Halosen yltä jo ennestään tuttu. Punahiuksiselle naiselle vihreä väri sopii erityisen hyvin.

–Tarja Halosen yltä tuttu puku sopii todella hyvin hänelle. Luonnolliset, oranssit hiukset sopivat yhteen murretun vihreän sävyn kanssa, Otsamo toteaa.

– Puvun värisävy sopii Haloselle hyvin, Wennerstrand komppaa.

Muista katsoa Linnan juhlien koostelähetys MTV3-kanavalla 7.12. klo 18. Lähetyksen juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Keijo Leppänen.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja