Mainos

Huippupuhelin kohtuuhintaan – tällainen on uusi OnePlus

OnePlus nousi muutama vuosi sitten yleiseen tietoisuuteen One-puhelimensa myötä. Lippulaivamallin ominaisuuksilla ja huomattavan halvalla hinnalla varustettu puhelin keräsi kehuja kautta linjan ja nousi nopeasti myyntihitiksi. Viime vuonna julkaistu One Plus 2 sai niin ikään hyvän vastaanoton, joskaan aivan ensimmäisen mallin kaltaista yllättäjää siitä ei tullut. Nyt OnePlus kokeilee jälleen eväitään lippulaivamallien haastajana ja tuoreet huhut lupailevatkin jo seuraavaa OnePlus 3 -mallia.

Ulkonäön suhteen OnePlus 3:sta nähtiin vuotokuvia jo, mutta nyt kuvia on saatu huomattavasti lisää. Erotuksena OnePlus 2:een, on OnePlus 3:ssa alumiininenrunko ja hieman Samsungin Galaxy-mallien tapaan ulkoneva kamera. Nyt vuotaneissa kuvissa näkyy puhelimen musta- tai tummanharmaa versio.

Teknisten tietojen osalta OnePlus 3:n voidaan odottaa sisältävän lippulaivamallien tasoista tekniikkaa ja käyttävän Qualcommin viimeistä Snapdragon 820 -suoritinta. RAM-muistia puhelimessa onversiosta riippuen neljä tai kuusi gigatavua ja tallennusmuistia 16 tai 64 gigatavua. Takakameran tarkkuus on16 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen viimeisin Android 6.0.1 -versio, jota täydentää OnePlussan oma Oxygen OS -käyttöliittymä.

OnePlus 3 hinnan arvellaan alkavan noin 300 eurosta ja nousevan asteittain tallennusmuistin määrän mukaan. Alla tänään ja eilen nähdyt vuotokuvat puhelimesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.