Huippumalli Iman härskinä hienossa gaalassa

Huippumalli Imanin rintaliivitön asu ei ollut täysi kymppi toinen toistaan prameampia julkisuuden henkilöitä tulvivassa gaalassa. Kaikesta huolimatta kuparinen kaunotar oli upea ilmestys!

Somalialaisista juuristaan ylpeä menestynyt huippumalli ja kosmetiikkayrittäjä Iman, 57, valitsi New Yorkin baletin syysgaalaan ylleen tumman selän paljastavan kokopitkän puvun. Asun nainen kruunasi tummalla smokey eyes -meikillä ja mustilla sandaaleilla. Iman on aktiivisimpina malliaikoinaan tullut tunnettuksi huomiota herättävän pitkästä ja näyttävästä kaulastaan ja kuparisesta ihostaan, jotka pääsivät upeasti esille naisen avarassa asussa. Ehkä rintaliivit olisivat silti parantaneet asun kokonaisvaikutelmaa: baletin syysgaala kun oli täynnä toinen toistaan pynttäytyneempiä julkisuuden henkilöitä ja prameita asuja. Paikalta löytyivät muun muassa Sarah Jessica Parker, Anne Hathaway, Karolina Kurkova ja Anjelica Huston.

Hyväntekeväisyyden parissa nykyään ahkeroivan Imanin ensikosketus mallimaailmaan tapahtui 1970-luvulla Vogue-lehden kuvauksissa. Kauniisti ikääntynyt malli on naimisissa David Bowien kanssa.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja