Sarah Jessica Parker herätti hämmästystä tyrmäävänä – katso kuvat!

Näyttelijä Sarah Jessica Parker on viime aikoina saanut osakseen paljon kritiikkiä sen vuoksi, että ikääntymisen merkit alkavat näkyä hänen herkän naisellisessa ulkonäössään. Vastikään otetut kuvat todistavat, että kritiikistä huolimatta Parker on yhä oikea tyylitaituri – ja ennen kaikkea häikäisevän upea ilmestys.

Sinkkuelämää-sarjan ihailtu tähti, 47-vuotias näyttelijä Sarah Jessica Parker lyttää ikääntymistään koskevan julman kritiikin näyttäytymällä julkisuudessa häikäisevän kauniina. Tuoreet otokset herättävät kysymyksen: miksi tämän näyttelijäkaunottaren ulkonäköä ruoditaan kovalla kädellä?

New Yorkissa järjestetyssä Fall Ballet -gaalassa vieraillut näyttelijätär oli valinnut ylleen vaaleanharmaan läpikuultavan kukallisen mekon, joka herkkyydessään korosti Parkerin hienostuneen naisellista olemusta. Romanttinen kukkateema jatkui säännönmukaisesti myös näyttelijättären hiuskoristeessa ja näyttävissä kaulakoruissa.

Asukokonaisuutensa Parker oli täydentänyt tiukalla nutturalla ja vyötäröä korostavalla pronssisella niittivyöllä. Viimeisen päällä mietitty asukokonaisuus upean näyttelijättären yllä saanee kritisoijat varpailleen: Parker on eittämättä upea ja luonnollinen 47-vuotias näyttelijäkaunotar.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja