Huippumuotia suklaasta – tältä näyttää syötävän suloinen mekko

Tanskalaisten kuninkaallisten luottomuotisuunnittelijan Jesper Høvringin suklaasta valmistettu mekko esiteltiin elokuussa Kööpenhaminan muotiviikoilla. Uskoisitko, että tällaiset laskokset saadaan aikaan kaakaoherkusta!

Tanskan kuninkaallisten luottosuunnittelija Jesper Høvring esitteli Kööpenhaminan muotiviikoilla 8.–12. elokuuta 2012 täysin suklaasta valmistetun mekon. Suunnittelijan ja Magnum-tuotemerkin yhteistyön tuloksena syntyneen Magnum Chocolate Dress -puvun odotettiin jo ennakkoon nousevan yhdeksi Kööpenhaminan muotiviikkojen puhutuimmista luomuksista.

Ainutlaatuista muotiluomusta kantamaan haluttiin skandinaavinen kaunotar, joka löytyi Suomesta kesäkuussa 2012 järjestetyssä casting-tilaisuudessa. Mekon toteutti suklaamuotoilija Bernadette Magleena Rylko.

Suklainen yhteistyö muotiviikoilla oli suunnittelijalle inspiroiva:

– Suklaasta valmistettu mekko osoittaa, että muotisuunnittelu voi olla muutakin kuin kauniita kuvia ja lentosuukkoja catwalkilta – myös muoti voi tuottaa makuhermoja kutkuttelevan nautinnollisen kokemuksen! Normaalisti tunnen suunnittelemani mekon kankaan sormieni välissä, mutta suklaasta valmistettu puku on minulle täysin uutta: joku toinen valmistaa suunnittelemani mekon materiaalista, jota en tunne laisinkaan! suunnittelija kommentoi ennakkoon AVAlle antamassaan haastattelussa.


AVAn muita muotiaiheita:


Tämän viikon AVA-aiheena on sinun lempikenkäsi! Nappaa valokuva ihanista korkkareista, avokkaista, sandaaleista tai saappaistasi ja lähetä meille kuva!

Liity AVAn faniksi Facebookissa!


Kuvat: Magnum/Jesper Høvring

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja