Huippumalli Gigi Hadid sai esikoisensa neljä kuukautta sitten – paljasti nyt julkisuudelta varjellun tyttärensä nimen

Malli Gigi Hadid paljasti vaivihkaa Instagram-tilillään syyskuussa syntyneen esikoistyttärensä nimen.

Supermalli Gigi Hadid, 25, ja One Direction -yhtyeestä tuttu muusikkopoikaystävä Zayn Malik, 27, saivat esikoistyttärensä syyskuussa.

Sekä Hadid että hänen puolisonsa kertoivat tuolloin iloiset perheuutiset sosiaalisessa mediassa, mutta muutoin he ovat varjelleet tytärtään julkisuudelta ja julkaisseet tästä ainoastaan kuvia, joissa tämän kasvot eivät näy suoraan.

Hadid ei julkistanut myöskään tyttärensä nimeä suurieleisesti, vaan People-lehti kertoo tiedon ilmestyneen vaivihkaa naisen Instagram-tilin profiilitietoihin. Hän kertoo nyt profiilissaan olevansa "Khain äiti". Hadidilla on Instagramissa liki 70 miljoonaa seuraajaa.

Hän on kuitenkin jakanut pieniä murusia perheen vauva-arjesta myös seuraajiensa kanssa.

– Täysin uudenlaista kiirettä ja väsymystä. Mutta hän on paras, tuore äiti kirjoitti Instagramissa marraskuussa jakaessaan kuvia, joissa tytär oli ulkoilemassa hänen kanssaan rintarepussa.

Hadid ei pitänyt sosiaalisessa mediassa isoa meteliä myöskään raskaudestaan. Hän julkisti ensimmäiset raskauskuvat Instagramissa vasta elokuussa, eli reilu kuukausi ennen pienokaisensa syntymää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Monet ihmiset ovat hämmentyneitä, miksi en jaa enempään, mutta raskaus osui keskelle pandemiaa. Näin ollen on ilmeistä, ettei raskauteni ole maailman tärkein asia, Hadid kommentoi asiaa kesällä Instagram-livessä ja sanoi koronapandemian ja Black Lives Matter -liikeen ansaitsevan enemmän huomiota.

– Se on syy, miksi olen ajatellut, että tämä on sellainen asia, jota minun ei tarvitse jakaa muiden kuin perheeni ja ystävieni kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat