Huippumalli Gigi Hadid julkaisi yllättäen liudan eteerisiä raskauskuvia – paljastaa, miksi piti raskautensa loppumetreille asti poissa julkisuudesta

Gigi Hadidin synnytys lähestyy. Matalaa profiilia raskaudestaan pitänyt mallikaunotar julkaisi vasta torstaina ensimmäiset raskauskuvansa sosiaalisessa mediassa.

Supermalli Gigi Hadid, 25, odottaa On Direction -yhtyeestä tutun muusikkopoikaystävänsä Zayn Malikin, 27, kanssa ensimmäistä lastaan. 

Raskaudesta uutisoitiin ensimmäisen kerran jo keväällä, mutta kaunotar ei ollut jakanut Instagram-tilillään lainkaan raskauskuvia, kunnes hän julkaisi keskiviikkona kolme eteerisen kaunista mustavalkoista otosta.

Kuvat keräsivät nopeasti miljoonia tykkäyksiä ja Hadidille alkoi sataa myös haltioituneita onnitteluja faneiltaan. Hän paljastaa yhden kuvan kuvatekstissä, että kuvat on otettu heinäkuun loppupuolella. Tuoreimman kuvan kuvatekstissä hän kiittää saamistaan viesteistä.

– Tämä on ihanaa aikaa. Arvostan kaikkea rakkautta ja ihania toivotuksia. En tule koskaan unohtamaan tätä kuvaushetkeä ystävieni kanssa. Kiitos. Rakastan teitä, hän kiitteli myös ystäviään, jotka olivat olleet mukana luomassa ikimuistoista kuvaushetkeä.

People-lehti uutisoi heinäkuussa Hadidin puhuneen Instagram-livessään siitä, miksei ole tahtonut jakaa raskauttaan sosiaalisessa mediassa miljoonien seuraajiensa kanssa.

– Monet ihmiset ovat hämmentyneitä, miksi en jaa enempään, mutta raskaus osui keskelle pandemiaa. Näin ollen on ilmeistä, ettei raskauteni ole maailman tärkein asia, Hadid kommentoi ja sanoi koronapandemian ja Black Lives Matter -liikeen ansaitsevan enemmän huomiota.

– Se on syy, miksi olen ajatellut, että tämä on sellainen asia, jota minun ei tarvitse jakaa muiden kuin perheeni ja ystävieni kanssa.

Hadid kertoi kuitenkin ottaneensa paljon kuvia raskausajaltaan, joita hän on jakanut vain kaikkein lähimpien ihmistensä kanssa.

– Se on ollut söpöä ja jännittävää. Olen tehnyt niin, koska ihmiset puhuvat siitä, että tätä aikaa tulee ikävä. Jaan varmasti jotain näistä kuvista tulevaisuudessa, hän arveli heinäkuussa, mutta totesi kokevansa ensimmäisen raskautensa mieluiten niin, ettei ole julkisen arvostelun kohteena.

Hadid tulee todella tunnetusta perheestä. Myös hänen nuorempi sisarensa Bella Hadid ja veljensä Anwar Hadid ovat huippumalleja. Sisarusten äiti puolestaan on takavuosien huippumalli Yolanda Hadid ja isä miljonääri Mohamed Hadid.

Hadid ei ole paljastanut, milloin hänen esikoisensa laskettu aika on. Daily Mailin mukaan huhut viittaavat siihen, että tyttären olisi määrä syntyä syyskuussa. Lehti kertoi viime viikolla tulevien vanhempien asettuneen New Yorkiin ja valmistautuvan jo kovaa vauhtia lähestyvään synnytykseen. Ennen paluuta suurkaupunkiin mallikaunotar on oleillut Pennsylvanian osavaltiossa maaseudulla, missä hänellä on talo, jonka hän omistaa yhdessä sisarensa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat