Huippumalli Chrissy Teigen julkaisi ronskin kuvan arjestaan – esittelee alapäähoitoaan

Avoimuudestaan tunnettu Chrissy Teigen jatkaa samalla linjalla julkaistuaan kuvan erikoisesta kauneusrituaalistaan.

Kuukausi sitten toisen lapsensa saanut malli, kokki ja televisiotähti Chrissy Teigen esitteli Instagram-seuraajilleen erikoista kauneushoitometodiaan. Kuvassa Teigen poseeraa kasvoillaan kasvonaamio, niskassaan lämpötyyny istuen alapään höyryttäjän päällä.

– Kasvonaamio, lämpötyyny, vaginahöyryä. Ei, en tiedä toimiiko mikään näistä, mutta ei se voi sattua, eihän? Teigen kirjoitti kuvaan.

Alapään höyryttämisellä kuuluisi olla puhdistava tarkoitus, lisäksi se saattaa helpottaa muun muassa kuukautiskipujen kanssa. 

Teigen ja hänen aviomiehensä laulajatähti John Legend ovat tunnettuja tavastaan vitsailla avoimesti arkisista puuhistaan. Kaksikko ei julkaise vain tarkkaan tyyliteltyjä kuvia, vaan antaa fanien nähdä normaalejakin asioita. Aiemmin viikolla Legend julkaisi kuvan Teigenistä pumppaamassa rintamaitoa ennen kaksikon matkaa lounaalle.

– Tiedän, että tänään on isänpäivä, mutta vaimoni on aika mahtava. Hän vie minut lounaalle, mutta hoitaa silti äidin velvoitteita, Legen kirjoitti iloiseen kuvaan kaksikosta.

Lähde: Scary Mommy

Lue myös:

    Uusimmat