Huippumalli Cara Delevingne esittelee pikkujoulumuotia: Tätä on luvassa!

Paljetteja, glitteriä, kultaa ja yksityiskohtaisia koristeita: tulevalla juhlakaudella ja joulun pyhinä kannattaa panostaa huomiota herättävään, kiiltävään juhla-asuun ja mukaviin kenkiin.

Brittiläissyntyinen, 22-vuotias huippumalli Cara Delevingne esittelee tulevan juhlakauden muotia Topshop'in joulumallistossa. 

Seuraa MTV Lifestyleä  Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Christmas Cara -kampanja antaa osviittaa siitä, että tulevalla juhlakaudella muotiin lukeutuvat eritoten paljetit, kiiltäväpintaiset kankaat sekä mukavat tanssikengät pienellä korolla ja terävillä kärjillä. Ota näistä asukokonaisuuksista inspiraatiota pikkujouluihin ja vuodenvaihteen juhliin!

Bootseissa nähdään muun muassa käärmekuvioita ja muita printtejä.  Terävät kärjet kengissä ovat nyt in.

Kenkien ei tarvitse olla kaamean korkeat piikkikorkokengät (joilla pelkää katkaisevansa nilkkansa), vaan nyt muotiin tulevat pienikorkoiset tanssikengät. Myös kengissä saa olla metallisia yksityiskohtia, kimmellystä ja glitteriä.

Asukokonaisuuksissa saa leikitellä maskuliinisen ja feminiinisen sekoituksilla: hyvin istuvat lyhyet nahkatakit pienellä rock-twistilllä tai kimmeltävä paljettitakki tuovat muutoin juhlavaan asuun katu-uskottavuutta.

Valitse mekko, joka kimmeltää! Kiiltäväpintaiset kankaat tuovat asuun hetkessä juhlavuuden tuntua.

Koristeet sekä pienet yksityiskohdat ovat aina muodissa juhlakautena. Kangas saa näyttää siltä, että siihen olisi ripoteltu koristeita sinne tänne: esimerkiksi mekkojen yläosassa, joko hartioilla tai pääntiellä, saa olla kimalletta.

Ota mallia catwalkeilta ja sekoita erilaisia koristeita ja yksityiskohtia: esimerkiksi boyfriend-farkut ja kiiltävä toppi ovat ihanan outo yhdistelmä.

Kiinnitä huomiota myös sukkahousuihin! Sukkahousut saavat olla läpinäkyvät, joissa on myös pieniä koristeita tai kimalletta.

Katso myös: Talven muotia I love fashion -näytöksessä – poimi stailausideat!

Lue myös:

    Uusimmat