Mainos

Huippukokki vinkkaa: Näin valmistat täydellisen lehtipihvin

HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogissa selviää, kuinka kotioloissa valmistuu onnistuneesti monelle tuttu lehtipihvi.

Ravintoloista tuttu kestohitti on lehtipihvi, joka on ollut yksi suomalaisten suosikeista jo vuosikymmenten ajan. Sen laittaminen kotioloissa on oikeilla vinkeillä valmistettuna yllättävän helppoa, ja paistamiseen menee parhaimmillaan alle minuutti! Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka sinäkin onnistut!

Raaka-aineeksi lehtipihville sopii erityisen hyvin naudan sisäpaisti tai ulkofilee, mutta lehtipihvejä valmistetaan myös vaikkapa porsaan ulkofileestä.

– Lehtipihvin nuijiminen käy parhaiten niin, että liike tehdään pihvin keskeltä reunoille päin. Siten pihvistä tulee tarpeeksi ohut, eikä se repeile, Honkaniemi neuvoo blogissaan.

Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka täydellinen lehtipihvi valmistuu!



Lue myös:

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat