Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Huippukokki vinkkaa: Näin valmistat täydellisen lehtipihvin

Lehtipihvi on tuttu herkku ravintoloiden ruokalistoilta.
Lehtipihvi on tuttu herkku ravintoloiden ruokalistoilta.Shutterstock
Julkaistu 18.10.2013 12:52

HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogissa selviää, kuinka kotioloissa valmistuu onnistuneesti monelle tuttu lehtipihvi.

Ravintoloista tuttu kestohitti on lehtipihvi, joka on ollut yksi suomalaisten suosikeista jo vuosikymmenten ajan. Sen laittaminen kotioloissa on oikeilla vinkeillä valmistettuna yllättävän helppoa, ja paistamiseen menee parhaimmillaan alle minuutti! Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka sinäkin onnistut!

Raaka-aineeksi lehtipihville sopii erityisen hyvin naudan sisäpaisti tai ulkofilee, mutta lehtipihvejä valmistetaan myös vaikkapa porsaan ulkofileestä.

– Lehtipihvin nuijiminen käy parhaiten niin, että liike tehdään pihvin keskeltä reunoille päin. Siten pihvistä tulee tarpeeksi ohut, eikä se repeile, Honkaniemi neuvoo blogissaan.

Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka täydellinen lehtipihvi valmistuu!



Lue myös:

Lihaa voi valmistaa monella tapaa

Lihakoulu: Mitä porsaan eri osista voi valmistaa?

Lihakoulu: Mitä naudan eri osista voi valmista?

Kuvat: Shutterstock

Lisää aiheesta:

Paras keino mehevään savuloheen: "Aika valtava ero"Fyysikko väittää: Tämä on paras tapa kypsentää pihviKaikkien aikojen liharuoka! Paras tapa valmistaa karjalanpaistia – myös Kari Aihinen luottaa tähän neuvoonYksi yllättävä ainesosa tekee lihasta huomattavasti parempaa – kokki ei ollut uskoa, kunnes testasi itse: "Se on totta"Hans Välimäen vinkit lehtipihvin grillaamiseen: "Täytyy olla tarkkana"Näin paistat klassisen lehtipihvin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 14:02
    Luonto ja eläimet

    Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta

  • 13:30
    Diabetes

    Glukoosisensoreissa voi olla vaarallinen vika – diabeetikko, tarkista sensorisi!

  • 12:01
    Tulipalot

    Huolimattomuus keittiössä voi johtaa todella ikäviin seurauksiin: "Yllättävän isoista rahoista on kyse"

  • 09:37
    Alkoholi

    Rekkakuski huijasi kahdelta konjakkitalolta yli 12 000 pulloa Ranskassa – osan pulloista piti tulla Suomeen