Huippukampaajan loistava hiuskikka: Tätä kannattaa testata!

Hiustylisti Taavi Vuokkovaara on urallaan luonut toinen toistaan upeampia kampauksia. Mies paljasti MTV Lifestylelle hiuskikan, jota jokaisen naisen kannattaa kokeilla.

New Yorkin muotiviikoillakin kampauksia luonut Taavi Vuokkovaara vinkkaa kaikille naisille, että heidän kannattaisi föönata hiukset heti suihkun jälkeen.

Hiuksiin kannattaa ensiksi laittaa hyvä muotoilutuote, jossa on lämpösuoja ja sitten kammata hiukset luonnonharjalla, sillä se silottaa hiuksia. Tämän jälkeen aloitetaankin föönaus. Miten tämä prosessi todella vaikuttaa?

– Kun hiukset on föönannut kunnolla, niin pesuväli pidentyy huomattavasti, koska tyvessä on ilmaa. Tällöin hiukset eivät myöskään rasvoitu niin nopeasti ja hiuksista tulee huolitellun näköiset, Vuokkovaara vinkkaa.

Föönaus ei kaikkien mielestä ole kovinkaan helppoa. Dynastia-hiussalongin omistaja kertookin, että hiukset kannattaa föönata pää alaspäin. Tällöin ei tarvitse miettiä miten päin fööniä kannattaa pitää kädessä tai muutakaan suuntiin liittyviä hankaluuksia.

Miehen mukaan hiukset voi ensimmäisen päivän aikana pitää huolettomasti auki ja sitä seuraavana esimerkiksi pitää kiinni.

– Päänahkakin kiittää, kun hiuksia ei pestä ihan koko ajan.

Lue myös:

    Uusimmat