Huima veto Pelicansilta: Liiga-katsomoon pääsee nyt 10 000 eurolla

Maalikooste: Pelicans - TPS 3:11
Tänne pääsee nyt VIP-paketilla.

SM-liigassa pelaava Lahden Pelicans alkaa myydä kotiotteluihinsa 10 000 euroa maksavaa "President VIP -pakettia", jolla on mahdollista päästä seuraamaan jääkiekkoa paikan päälle.

Lahden Isku Areena vetää yli 5 300 katsojaa, mutta koronarajoitusten takia SM-liigaa on pelattu viime ajat ilman yleisöä. Nyt Pelicans tarjoaa kuitenkin katselumahdollisuutta muutamalle hengelle.

Pelicansin VIP-paketti sisältää paikat yhdelle–neljälle henkilölle Isku Areenan parhailta paikoilta pääkatsomosta. Paikat on rajattu juhlallisin punaisin VIP-köysin.

Peliin saapuminen ja paluu kotiin tapahtuu "Luxury-kuljetuksella", joka noutaa katsojat toivomastaan paikasta ja toimittaa haluttuun osoitteen 120 kilometrin säteellä Isku Areenalta.

Ennen ottelua ja erätauoilla käytössä on Isku Areenan sauna-aitio. Saunomisen ohella siellä on mahdollisuus ruokailuun ja virvokkeiden rajattomaan nauttimiseen "all inclusive -hengessä".

Katsojat saavat valita ottelussa kotijoukkueen parhaan pelaajan, joka luovuttaa heille pelissä käyttämänsä mailan tai pelipaitansa nimikirjoituksella.

Paikalla oleva ammattivalokuuvaja ikuistaa tapahtumasta kuvia katsojien käyttöön ja huomioi näiden kuvatoiveet.

– Koko otteluillan ajan teillä on käytössänne henkilökohtainen hovimestari, joka huolehtii tarpeistanne ja turvallisuudestanne vastaa henkilökohtainen turvamies, Pelicans myös kertoo.

Isku Areenan katsomo on varattu vain President VIP -seurueen käyttöön. Paketti on myynnissä kolmeen Lahdessa tammikuussa pelattavaan otteluun, joissa vastustajina ovat Sport (14.1.), Jukurit (16.1.) ja SaiPa (22.1.).

Lue myös:

    Uusimmat