Huikea nettitempaus: Syöpäsairas 2-vuotias yllätettiin pizzalla

Tuntemattomat lähettivät syöpäsairaalle pikkutytölle pizzaa nettitempauksen myötä.

Huhtikuun 21. päivä 2-vuotiaalla Hazel Hammersleyllä todettiin pahalaatuinen neuroblastooma-kasvain vatsassa. Diagnoosin jälkeen Hazel ja hänen perheensä ovat asuneet puolittain Los Angelesin lastensairaalassa, jossa pientä tyttöä on hoivattu kaikin mahdollisin keinoin. Hoidot ovat tehonneet hyvin ja Hazelin tulevaisuus näyttää valoisalta.

Aika sairaalassa saattaa kuitenkin joskus käydä pitkäksi, eikä reipas 2-vuotias viihdy tuntikausia yhden ja saman värityskirjan äärellä. Siispä Hazelin äiti ja isoäiti päättivät piristää pientä tyttöä heinäkuun alussa askartelemalla hauskan kyltin sairaalahuoneen ikkunaan. Pizzaa rakastavan Hazelin ikkunaan liimattiin isoilla kirjaimella teksti "Lähettäkää pizzaa, huone 4112".

– Teksti oli ikkunassa monta päivää, eikä kukaan kiinnittänyt siihen sen suurempaa huomiota. Emmekä olettanutkaan, että kukaan kiinnittää. Mutta lauantaina kaikki muuttui. Hazelin isoisä jäi pitämään seuraa tytölle, kun minä menin hetkeksi kotiin viettämään aikaa muiden lasteni kanssa. Tarkoitukseni oli palata sairaalaan myöhemmin illalla. Yhtäkkiä sain tiedon, että sairaalaan on alkanut tulvia pizzalähetyksiä, Hazelin äiti Lauren kertoo.

Kuva ja tarina levisi sosiaalisessa mediassa

Selvisi, että joku oli ottanut kuvan Hazelin ikkunatekstistä ja jakanut sen sosiaaliseen verkkosivustoon Redditiin. Kuva alkoi levitä palvelussa ja nousi pian kuumimmaksi puheenaiheeksi. Kuvan yhteyteen linkattiin myös Hazelin äidin pitämä blogi, jossa kerrotaan pienen tytön vaikeasta sairaudesta. Ei aikaakaan, kun ensimmäiset pizzat oli jo lähetetty Hazelin huoneeseen.

– Hazel heräsi päiväuniltaan, haistoi pizzan ja oli onnensa kukkuloilla. Kutsuimme huoneeseen muita lapsia samasta kerroksesta sekä sairaanhoitajia. Laitoimme musiikin soimaan ja vietimme mahtavat pizzajuhlat.

Kun tarina levisi amerikkalaisiin medioihin, pizzalähetyksiä alkoi virrata niin paljon, että sairaala joutui lopulta kieltäytymään niistä. Nettitempauksen myötä Hazelin perhe on saanut myös runsaasti rahalahjoituksia, jotka ohjataan syöpäsairaiden lasten hoitomenetelmien kehitykseen.

Sosiaalinen media osoitti jälleen kerran voimansa – ja teki 2-vuotiaan pikkutytön todella onnelliseksi!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja