Huijarit myivät lääkärille "aidon Aladdinin taikalampun" Intiassa – kymppitonnien ostos ei tuonutkaan onnea ja rikkauksia

Intialaislääkäri joutui huijatuksi, kun hän uskoi ostaneensa aidon  "Aladdinin taikalampun".

Intialaislääkärin ostosreissu päättyi pettymyksen, kun hän ei saanutkaan käsiinsä aitoa taikalamppua. BBC:n mukaan kaksi miestä pidätettiin Intian Uttar Pradeshissa sen jälkeen, kun nämä olivat onnistuneet myymään miehelle "Aladdinin taikalampun".

Kuunteli potilaan perheen tarinoita taikalampusta

Lääkäri kertoo hoitaneensa kahden miehen äidiksi olettamaansa naista ja kuulleensa asiakkailtaan ajan kuluessa tarinoita hengestä, joka vieraili miesten luona.

Hän myöntää alkaneensa uskoa tarinoihin ja jopa kertoo itse nähneensä myyttisen hengen kerran. Myöhemmin mies kertoo ymmärtäneensä, että "henki" oli vain huijari valepuvussa.

Maksoi taikalampusta rutkasti

Miehet lupailivat myymänsä taikalampun tuottavan rikkautta ja menestystä. Lampun hinnasta liikkuu vaihtelevia käsityksiä: BBC:n mukaan lampulle tuli lopulta hintaa 41 600 dollaria eli noin 35 000 euroa,  mutta The Guardianin mukaan lampusta vaadittiin yli 70 000 euron hintaa. Lääkäri joka tapauksessa maksoi lampusta suuren summan – ja pettyi.

Poliisi on pidättänyt tapaukseen liittyen kaksi miestä. Naista ei ole toistaiseksi saatu kiinni. Myös lamppu on poliisin hoivissa.

Lähteet: Bbc.com,

Lue myös:

    Uusimmat