Kaksosia odottanut amerikkalaispari valehteli saavansa vain yhden vauvan – huippujekutus kulminoitui isoäidin eeppiseen reaktioon

Yhdysvaltalaisnainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset 1:27
Floridassa asuvaa naista siunattiin peräti neljällä vauvalla vuonna 2019, kun hän synnytti vuoden sisään kahdet kaksoset!

Tom ja Brianne teeskentelivät saavansa vain yhden vauvan.

Tom ja Brianne Shircliff saivat kaksoset, mutta eivät kertoneet onnenaiheestaan muille. Amerikkalaispari teeskenteli odottavansa vain yhtä vauvaa, ja lasten saapuminen maailmaan kulminoituikin eeppiseen reaktioon isovanhemmilta, kertoo Metro.

Perhe ei tiennyt mitään

Tom ja Brianne väittivät koko raskauden ajan odottavansa yhtä vauvaa, ja he pitivät jopa raskaudenaikaiset kutsut vain yhdelle lapsista.

Kaksoset syntyivät ennenaikaisesti; tyttövauvan napanuora oli kietoutunut solmulle, ja poika oli perätilassa. Lapset viettivät synnyttyään viikkoja teho-osastolla, mutta koronaviruksen vuoksi vain vanhemmat saivat vierailla heidän luonaan. Muu perhe siis oli autuaan tietämätön siitä, että Tom ja Brianne ovat saaneet kaksi vauvaa.

– Vaikka perhe ja ystävät tiesivät Briannen olevan raskaana, yksikään ei tiennyt, että hän odottaa kaksosia, Tom kuvaili Facebookissa.

Kuvasivat isoäidin reaktion

Kotiuduttuaan Tom ja Brianne esittelivät vauvat isovanhemmille: kun nämä ihastelivat yhtä lasta, Tom käveli paikalle toisen kanssa.

– Tuohan on oikea vauva, selvästi häkeltynyt isoäiti Martha ihmetteli.

Naisen reaktio oli äimistynyt.

"Kaksossalaisuus" paljastuu. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Kyllä, se on oikea vauva! Saatte myös pojanpojan, Tom ilmoitti.

– Onko tämä vitsi, tuore isoäiti huokaili.

Isovanhemmat saivat tiedon kaksosista ensimmäisinä. Yllättyneitä reaktioita lienee siis luvassa lisääkin!

"En voi uskoa, että tämä unelma on tullut todeksi"

Vuonna 2019 Tom ja Brianne menettivät syntymättömän lapsensa, mutta he eivät luopuneet toivosta. Nyt perheeseen onkin saatu onnea kaksin kappalein. Tom kertoo aina toivoneensa kaksosia.

– En voi uskoa, että tämä unelma on tullut todeksi, hän hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat