Huhumylly jyllää – onko Erika Vikman Dannyn lapsi? Iso-D vastaa villiin väitteeseen Suomipopilla

Dannyn ja tangokuningatar Erika Vikmanin ystävyys on puhuttanut paljon viime viikkojen aikana. Huhumylly saa jo häkellyttäviä piirteitä. 

Iskelmäkuningas Danny ja tangokuningatar Erika Vikman ovat olleet tiiviisti otsikoissa viime aikoina. Kohu alkoi, kun Seiska ikuisti kaksikon lempeisiin lomakuviin Rodoksella.

Sittemmin kaksikko on kiertänyt jyrkästi olevansa romanttisessa suhteessa ja vakuuttanut, että kyse on yhteistyöstä ja ystävyydestä. 

Suhdehuhujen lisäksi Suomipopilla käsiteltiin tänään myös toista väitettä, sillä huhujen mukaan Erika voisi olla Dannyn lehtolapsi. 

Iso-D tyrmää väitteet nauraen. 

– Mä en kuulu niin taiteilijoihin, mies hekottelee.

– Olen kiertueella sellaisen kaverin kanssa. Frederik sanoi, ettei tiedä, kuinka monta lehtolasta hänellä on. Mutta mulla ei ole yhtään, siitä olen varma!

– Mutta jos sattuisi niin, että Erika olisi mun lapsi, niin voitteko osoittaa, kuka on hänen äitinsä. Tutustuisin mielelläni, Danny nauraa.

Voit kuunnella Suomipopin haastattelun kokonaisuudessaan täältä

Danny harmitteli hiljattain suhdesoppaa ja huhumyllyä MTV.fin haastattelussa. Hänestä on valitettavaa, että Erika joutuu käsittelemään tällaisia asiota jo uransa alkutaipaleella. 

– Hän on ollut vasta kolme kuukautta tangokuningattarena. Suomi on saamassa hänestä upean lahjakkuuden, josta voi tulla euroviisuedustajamme, tai mitä vain. Tällaiset jutut voivat helposti lannistaa kenet vain ja saada jopa lopettamaan, Danny selittää.

Myös Vikman vakuutteli, että hänen aiona kumppaninsa tällä hetkellä on työ. 

– Tässä elämäntilanteessa työ on ainoa asia, jonka kanssa seurustelen. Dannyn kanssa tapasimme reilu vuosi sitten, ja siitä kasvoi todella hyvä ystävyys. Olemme paljon tekemisissä ja soittelemme paljon. On tärkeää, että ympärillä on ihmisiä, joilta saa henkistä tukea, ja Dannyltä olen sitä saanut.

Vieraina Danny ja Erika Vikman 20:00

Lue myös:

    Uusimmat