Huhuille vahvistus! Jeffrey Lawman julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Sara Chafakin kanssa – kollega huokaisi helpotuksesta: "Vihdoin"

3:13
Sara Chafak joutui kuvakohun keskelle – näin hän kommentoi asiaa MTV Uutiset Livelle

Jeffrey Lawmanin lisäämään yhteiskuvaan tuli valtava määrä kommentteja.

Miss Suomi Sara Chafakin ja Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Jeffrey Lawmanin lämpimät välit ovat puhuttaneet viime aikoina niin mediassa kuin sosiaalisen median keskustelualustoilla. 

Chafak on ollut julkisuudessa varsin vaitonainen yksityiselämästään, eikä ole kommentoinut suhdestatustaan mediassa. 

Ensimmäisen Love Island Suomi -kauden Aura Lammen kanssa voittanut Lawman antoi huhuille vahvistuksen, kun hän julkaisi Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan Chafakin kanssa. Kuvassa kaksikko on kaulakkain. 

– Forever, Lawman kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

Kuvapäivitys on kerännyt kommenttitulvan. 

– Ohhh, Love Island -ohjelmasta tuttu Anku Syrjä kirjoittaa. 

– Vihdoin, Love Island Suomi -ohjelmassa samaan aikaan Lawmanin kanssa ollut Sami Nohkola huokaisee. 

– Hottikset, juontaja Ile Uusivuori ylistää. 

Ihastui ohjelmassa

Chafak paljasti lokakuun lopussa Instagram Storiesin Q and A -osiossa, että ihastui Fort Boyard -ohjelman kuvauksissa erääseen henkilöön. Chakak oli mukana ohjelmassa vuonna 2019. 

Chafak hehkutti vastauksessaan ohjelman olleen hänelle ainutlaatuinen ja upea kokemus, monella tapaa. Ohjelmassa ei säästytty fyysisiltä vammoilta, ja lisäksi hän vihjaa tuotannon tuoneen hänen elämäänsä jotain muutakin mukavaa. 

– Paljon tuli mustelmia ja aivotärähdyskin siihen päälle, mutta mitään en muuttaisi reissusta! Ja mikä ehkä mieleenpainuvinta oli se, että ihastuin matkalla yhteen tyyppiin sitten ihan huolella, Chafak kertoo. 

Päivityksessään Chafak ei kuitenkaan paljastanut sitä, että kuka hänen ihastuksensa kohde oli matkalla. Chafak kilpaili ohjelmassa keltaisessa joukkueessa, jossa hänen lisäkseen olivat Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittaja Jeffrey Lawman sekä Salatut elämät -tähti Monika Lindeman

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja