Sara Chafak pudistelee päätään sinkku-uteluille – onko missikaunotar ulkomailla Love Island -komistuksen kanssa?

3:19
Sara Chafak edusti missifinaalin yleisössä kahdeksan vuoden takaisessa Miss Universum -asussaan viime vuonna.

Sara Chafak on hyvin vaitonainen yksityiselämästään. 

Vuonna 2012 Miss Suomeksi kruunattu Sara Chafak on vaitonainen yksityiselämästään julkisuudessa, eikä halua kommentoida esimerkiksi parisuhteeseen liittyviä asioita. 

Chafak raotti kuitenkin yksityiselämänsä verhoa Instagram-tilillään Question and Ask -sovelluksessa, jossa hänen seuraajansa saivat kysyä ex-missiltä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Videot ovat nähtävissä Instagram Tarina -osiossa, jossa ne säilyvät 24 tuntia.

Seuraajia kiinnostaa muun muassa se, että haluaako Chafak joskus lapsia. 

– Kyllä, mutta se tapahtuu, jos on tapahtuakseen. Jos ei, niin se on tarkoitettu sitten niin. Kiitollinen silti kaikesta, Chafak vastaa. 

Fania kiinnosti tietää, onko Chafak sinkku. Kysymykseen hän vastasi pudistamalla sormeaan edestakaisin heilutellen. Videoon hän kirjoitti kirjaimen E. 

Chafak on paraikaa matkalla Turkissa. Asia selviää hänen Instagramista. Hän on julkaissut lukuisia videoita ja kuvia lomalta. 

Myös Love Island -ohjelmasta tuttu Jeffrey Lawman on päivittänyt sosiaalista mediaan Turkista. Hän on myös merkinnyt saman hammaslääkäriklinikan tilillään kuin Chafak. 

Chafak kertoi syyskuun lopussa MTV Uutisille sairastaneensa koronaviruksen maaliskuussa, kun tauti alkoi jyllätä ympäri maailmaa. 

Chafak kävi lopulta yksityisellä klinikalla koronatestissä, joka maksoi 300 puntaa. Testitulos oli positiivinen, Chafak oli sairastanut koronaviruksen. Lopulta hän pääsi lentämään Suomeen, kun sairaus oli kukistettu.

– Menin äidin luokse saman tien, koska en halunnut olla yksin. En ikinä enää halua kokea vastaavaa sairautta, Chafak kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja