Sara Chafak teki paljastuksen Fort Boyardin kuvauksista: "Ihastuin matkalla yhteen tyyppiin sitten ihan huolella"

3:13
Sara Chafak joutui kuvakohun keskelle – näin hän kommentoi asiaa MTV Uutiset Livelle

Sara Chafak paljastaa sosiaalisessa mediassa ihastuneensa Fort Boyard Suomi -tuotannon aikana.

Vuoden 2012 Miss Suomi ja somepersoona Sara Chafak julkaisi Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa perinteisen Q&A-osion, eli vastasi seuraajiensa esittämiin kysymyksiin sekä viesteihin. 

Eräässä kysymyksessä Chafakilta tiedusteltiin, millainen kokemus naisella oli MTV3-kanavan Fort Boyard Suomi-ohjelmassa. Chafak osallistui ohjelmaan vuonna 2019. 

Chafak hehkutti vastauksessaan ohjelman olleen hänelle ainutlaatuinen ja upea kokemus, monella tapaa. Ohjelmassa ei säästytty fyysisiltä vammoilta, ja lisäksi hän vihjaa tuotannon tuoneen hänen elämäänsä jotain muutakin mukavaa. 

– Paljon tuli mustelmia ja aivotärähdyskin siihen päälle, mutta mitään en muuttaisi reissusta! Ja mikä ehkä mieleenpainuvinta oli se, että ihastuin matkalla yhteen tyyppiin sitten ihan huolella, Chafak kertoo. 

Päivityksessään Chafak ei kuitenkaan paljasta sitä, kuka hänen ihastuksensa kohde oli matkalla. Chafak kilpaili ohjelmassa keltaisessa joukkueessa, jossa hänen lisäkseen olivat Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittaja Jeffrey Lawman sekä Salatut elämät -tähti Monika Lindeman. Ohjelmassa kilpaili tuotantokaudella kuusi joukkuetta ja sen voittajaksi selviytyi violetti joukkue, jonka muodostivat Emilia NyströmVellu Saarela ja Juuso Karikuusi.

Chafak on yhdistetty aiemmin Love Island -voittaja Lawmaniin. Lokakuussa Chafak lomaili Turkissa ja päivitti sosiaaliseen mediaan useita julkaisuja matkaltaan. Myös Lawman oli samaan aikaan Turkissa ja oli merkinnyt omiin sosiaalisen median päivityksiinsä muun muassa saman turkkilaisen hammasklinikan, jolla myös Chafak oli vieraillut. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja