Mainos

HTC:n sovellus lupaa vauhdittaa myös muita Android-puhelimia

Uuden lippulaivapuhelimensa HTC 10:n rinnalla taiwanilaisyhtiö on marssittanut tällä viikolla esiin myös uuden sovelluksen Boost+, joka on saatavilla Google Play -sovelluskaupasta.

HTC:n Boost+:n pitäisi buustata eli vauhdittaa myös muiden valmistajien kuin HTC:n omia älypuhelimia. Toistaiseksi näiden osalta HTC mainitsee sovelluksen kuitenkin olevan beetatestivaiheessa, eli ongelmiakin voi vielä ilmetä.

Boost+ ei tarjoa mitään aivan vallankumouksellista, mutta sisältää muutamia eri laitteen vauhdittamiseen tähtääviä toimintoja:

 • Turhien, kuten välimuistitietojen, asentajien, väliaikaisten sekä muiden turhien tiedostojen poisto
 • Smart boost, jonka pitäisi automaattisesti vauhdittaa suorituskykyä pelejä ja sovelluksia käytettäessä muistinkäyttöä vapauttamalla ja vauhdittamalla. Myös akunkeston pitäisi pidentyä pelatessa, mutta tämä koskee vain HTC-laitteita.
 • Sovellusten hallinta, jonka avulla voi helposti huomata ja poistaa harvoin käytetyt sovellukset.

Lisäksi Boost+:lla voi myös lukita haluamansa sovellukset niin, että niitä käynnistettäessä vaaditaan erillinen pääsykoodi.

Boost+ vaatii vähintään Android-käyttöjärjestelmästä 5.0 Lollipop -version ja on saatavilla HTC- ja muille puhelimille Google Playsta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.