HSL:n Mobiililippu-sovellus poistuu käytöstä – uusi sovellus ei tule Windows-puhelimille

Helsingin seudun liikenne (HSL) on tuonut aiemmin tänä vuonna saataville uuden sovelluksensa. Se korvaa kokonaan HSL Mobiililippu -sovelluksen, jonka kautta lippuja ei voi enää ostaa elokuun viimeisen päivän jälkeen. Uusi HSL-sovellus ei toimi Windows-puhelimissa, joten jatkossa Windows-puhelimien käyttäjät joutuvat hankkimaan lippunsa muita reittejä pitkin.

”HSL-sovellus tarjoaa useita palveluita, joita mobiililippusovelluksessa ei ole, muun muassa matkustajille räätälöidyn uutisvirran sekä Reittioppaan. Uusien palveluiden istuttaminen Windows-puhelimiin ei olisi ollut teknisesti mahdollista. React Native-teknologiaa, jolla HSL-sovellus on tehty, ei ollut saatavilla Windows-puhelimiin”, kertoo HSL tiedotteessaan.

Uusi HSL-sovellus toimii niin Android- kuin iOS-laitteilla. Toimiakseen se vaatii Android 5.0:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmän ja Applen laitteilla sovellus vaatii vähintään iOS 9.0 -käyttöjärjestelmäversion. HSL:n sovelluksen voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.

Windows-puhelimien käyttäjät voivat tilata Helsingin sisäisen matkalipun tekstiviestitse, mutta muihin matkoihin lippu täytyy ostaa muualta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja