HSL:n Mobiililippu-sovellus poistuu käytöstä – uusi sovellus ei tule Windows-puhelimille

Helsingin seudun liikenne (HSL) on tuonut aiemmin tänä vuonna saataville uuden sovelluksensa. Se korvaa kokonaan HSL Mobiililippu -sovelluksen, jonka kautta lippuja ei voi enää ostaa elokuun viimeisen päivän jälkeen. Uusi HSL-sovellus ei toimi Windows-puhelimissa, joten jatkossa Windows-puhelimien käyttäjät joutuvat hankkimaan lippunsa muita reittejä pitkin.

”HSL-sovellus tarjoaa useita palveluita, joita mobiililippusovelluksessa ei ole, muun muassa matkustajille räätälöidyn uutisvirran sekä Reittioppaan. Uusien palveluiden istuttaminen Windows-puhelimiin ei olisi ollut teknisesti mahdollista. React Native-teknologiaa, jolla HSL-sovellus on tehty, ei ollut saatavilla Windows-puhelimiin”, kertoo HSL tiedotteessaan.

Uusi HSL-sovellus toimii niin Android- kuin iOS-laitteilla. Toimiakseen se vaatii Android 5.0:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmän ja Applen laitteilla sovellus vaatii vähintään iOS 9.0 -käyttöjärjestelmäversion. HSL:n sovelluksen voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.

Windows-puhelimien käyttäjät voivat tilata Helsingin sisäisen matkalipun tekstiviestitse, mutta muihin matkoihin lippu täytyy ostaa muualta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja