HS: Veronica Verhon Minne-äiti kertoo tyttärensä varhain alkaneesta kapinavaiheesta – ystävän joutuminen nuorisokotiin pysäytti tyttären

Vloggaamisen pioneeri Veronica Verho muistelee saamiaan ilkeitä kommentteja:"Yksi jätkäporukka juoksi meni perääni ja..." 11:08
Veronica Verho vastaa kiperiin kysymyksiin Joonas Nordman Show`ssa.

Veronica Verho muutti 17-vuotiaana opiskelemaan Helsinkiin. 

Posse-tähti Veronica Verhon äiti, 50-vuotias Minne Anneli Verho kertoo tuoreessa Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä julkisuudessa olevan tyttärensä nuoruudesta ja elämästä. Myös Veronica on kertonut näkökulmansa asioihin. 

Minne Anneli kertoo, että hän ja Veronican isä erosivat tyttären ollessa kahdeksanvuotias. Alkuun Veronica oli molemmilla puolet kuukaudesta. Kun isä sai lapsia uuden puolisonsa kanssa, Veronica päätti 12-vuotiaana, ettei mene enää tämän luokse. Äiti ja tytär olivat kahdestaan ja heistä tuli hyvin läheisiä. 

Äiti kertoo, että sitten Veronicalle tuli kova kapinavaihe. Hän alkoi bilettämään, eikä kysynyt enää lupaa tekemisiinsä. Kasiluokalla Veronica karkasi muun muassa ystäviensä kanssa laivalle. Poliisilta oli tullut myös muistutus puistossa juomisessa. 16-vuotiaana Veronican ystävä joutui nuorisokotiin ja se pysäytti kapinoivan tyttären. Minne kertoo haastattelussa, että sen jälkeen puhelin ei ollut enää kiinni.

Veronica muutti opiskelemaan media-alaa vuotta myöhemmin Helsinkiin. Äiti kertoo olleensa aluksi huolissaan tyttärensä pärjäämisestä. Erään riidan päätteeksi tämä kuitenkin muuttui. 

– Kerran olin Veronican luona ja tapani mukaan marmatin jostain, kun hän yhtäkkiä suuttui silmittömästi. ’Äiti tajuatko, että mä olen 18. Tämä on mun kotini, enkä halua, että sä tulet tänne määräilemään. Haluan, että sä lähdet nyt ulos.’ Ja sitten hän ajoi minut pihalle. Lähdin nieleskellen. Tuntui, että sydämeni menee rikki, mutta samalla tiesin, että napanuora pitää katkaista. Salaa olin hänen itsenäistymisestään äärimmäisen ylpeä, äiti kertoo. 

Äiti ja tytär eivät puhuneet kuukauteen, mutta Veronican otettua yhteyttä siskon kautta äitiin, he saivat sovittua erimielisyytensä. 

Veronica toteaa haastattelussa, että hänen murrosikänsä alkoi varhain, eikä kaksi tulisielua tahtonut mahtua kaksioon. 

LÄHDE: HS


Lue myös:

    Uusimmat