Veronica Verho julkaisi yhteiskuvan syntymäpäivää viettäneen äitinsä kanssa – seuraajat ällistyivät: "Aivan samikset!"

Juontaja Veronica Verho juhlisti viikonloppuna äitinsä kanssa tämän syntymäpäivää.

Suosikkijuontaja ja tubettaja Veronica Verho juhlisti viikonloppuna äitinsä syntymäpäivää. Verho paljasti Instagramissa, että hänen äitinsä täytti 50 vuotta.

– Mama tänään 50 vee! juontaja kirjoitti ja julkaisi yhteiskuvan syntymäpäiväsankarin kanssa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Samassa julkaisussa oli myös toinen kuva, jossa poseeraa pelkästään Verhon äiti. Juontajan seuraajien huomio kiinnittyikin välittömästi äidin ja tyttären yhdennäköisyyteen ja syntymäpäiväsankarin nuorekkuuteen.

– Vitsi sulla on nuori äiti! Ihan samannäköinen olet!

– Mama näyttää kyllä paljon nuoremmalle!

– Aivan samikset!

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Veronican äiti Minne Anneli Verho nähdään sosiaalisessa mediassa. Veronica on nimittäin tehnyt omalle Instagram-tililleen jopa kohokohdan, jossa nähdään hänen äitiinsä liittyviä tarinoita. Myös äidillä itsellään on Instagramissa yli 6 000 seuraajaa.

24-vuotias Veronica tuli alun perin tunnetuksi tubettajana, kun hänen mariieveronica-tilinsä alkoi menestyä. Sittemmin Verho on toiminut juontajana radiokanava NRJ:llä ja viime kaudella hänet nähtiin juontamassa myös televisiossa, kun hänestä tuli yksi MTV3-kanavalla nähtävän Posse-ohjelman juontajista.

Tänä kesänä Veronica on ollut otsikoissa, kun hän julkisti seurustelevansa Sohvaperunat-ohjelmasta tutun Juhani Koskisen kanssa. Kaksikko nähtiin myös Selviytyjät Suomi -ohjelman edellisellä tuotantokaudella. 

Molemmat ovat kotoisin Turusta, mutta Verho kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, etteivät he tunteneet toisiaan, kun hänkin asui vielä Turussa, mutta kaksikko ehti olla vuosia ystäviä ennen kuin rakkaus syttyi. Verhon äiti ja Koskinen asuvat vain korttelin päässä toisistaan Turussa.

– Meidän äiti on seurannut pitkään Juhania Instagramissakin. Myös isovanhemmat ovat otettuja turkulaisesta poikaystävästä. Perheeltä on tullut siis hyväksyntä, Verho paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat