HPK:n koronatulokset valmiit – pelit jatkuvat jo pian

1:07
MTV Uutiset Live raportoi HPK:n lähipiirin koronatapauksesta ja lauantain Sport-ottelun peruuntumisesta.

HPK:n toinenkin joukkueen jäseneltä otettu koronatestitulos on osoittautunut negatiiviseksi ja hämeenlinnalainen jääkiekon SM-liigajoukkue vapautuu omaehtoisesta karanteenista.

Yksi HPK:n joukkueen jäsen kävi lauantaina koronatestissä perheenjäsenensä koronaviruslöydöksen vuoksi. Joukkueen jäsenen koronatestitulos osoittautui negatiiviseksi. Toinen HPK:n joukkueen jäsen kävi puolestaan koronatestissä sunnuntaina, ja hänenkin tuloksensa oli negatiivinen.

HPK:n joukkueen omaehtoinen karanteeni on nyt ohi, ja HPK jatkaa tiedotteensa mukaan normaalia joukkuetoimintaa huomenna maanantaina.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Porissa Ässien vieraana. Perjantaina HPK puolestaan isännöi Hämeenlinnassa Lukkoa.

Joukkueen kaksi testattua ja koronavirukselle altistunutta jäsentä jatkavat tartuntatautilain mukaisessa karanteenissa.

HPK ei pelannut lauantaina

HPK kertoi aiemmin henkilöstä, joka oli saanut tartunnan HPK:n ja Kärppien välisen ottelun yleisössä kauden avausottelussa Hämeenlinnassa torstaina. Hän oli käyttänyt kasvomaskia.

SM-liigassa oli määrä pelata lauantaina HPK:n ja Sportin välinen kamppailu. Sitä ei kuitenkaan pelattu tänään koronavarotoimenpiteenä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja