HPK:n ja Sportin välinen liigaottelu peruttu – kauden avauskamppailussa mahdollinen koronavirusaltistuminen: "Nyt odotamme tuloksia"

1:07
MTV Uutiset Live: Liigaottelu peruttu koronan takia – HPK:n lähipiirissä tartunta, joukkue karanteeniin

Jääkiekon SM-liigassa oli määrä pelata lauantaina HPK:n ja Sportin välinen kamppailu, joka on kuitenkin sarjan tiedotteen mukaan peruttu varotoimenpiteenä.

HPK:n joukkueeseen kuuluneen henkilön perheenjäsenellä on todettu perjantai-iltana koronavirustartunta, tiedotteessa kerrotaan.

Tartunnan saanut henkilö on ollut oireettomana HPK:n ja Kärppien välisen ottelun yleisössä kauden avausottelussa torstaina. Hän on käyttänyt paikan päällä kasvomaskia.

– Tässä on käyty keskustelua infektiolääkärien ja Liigan kanssa, ja tämä oli kaikista järkevin ratkaisu, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi MTV Urheilulle.

– Meidän joukkueemme jäsen on testattu tänä aamuna, ja nyt odotamme tuloksia. Se kertoo sitten, tuleeko tästä jotain muitakin vaikutuksia joukkueen toimintaan.

Kaikkia jäähallin katsomolohkossa 1 ja katsomossa D3 istuneita pyydetään myös seuraamaan oloaan tarkasti.

Hämeenlinnalaisjoukkue siirtyy omaehtoiseen karanteeniin odottamaan lisätietoja tilanteesta.

Juttua muokattu kello 11.02. Tapaukseen liittyy liigajoukkueen jäsen. Toisin kuin aiemmin kerroimme, vielä ei ole vahvistettu, onko kyseessä liigajoukkueen pelaaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja