HPK:lta iloinen koronauutinen ottelun perumisen jälkeen – jännitys kuitenkin jatkuu

1:07
MTV Uutiset Live: Liigaottelu peruttu koronan takia – HPK:n lähipiirissä tartunta, joukkue karanteeniin.

HPK:n joukkueen jäseneltä tänään otetun koronavirustestin tulos on osoittautunut negatiiviseksi, jääkiekon SM-liigassa pelaava hämeenlinnalaisseura tiedottaa.

HPK:n joukkueen jäsen kävi tänään lauantaina koronatestissä perheenjäsenensä koronaviruslöydöksen vuoksi. Perheenjäsenen perjantaina tekemä pikatesti osoittautui positiiviseksi. 

Tartunnan saanut henkilö oli oireettomana HPK:n ja Kärppien välisen ottelun yleisössä kauden avausottelussa Hämeenlinnassa torstaina. Hän käytti kasvomaskia.

HPK odottaa vielä toisen joukkueen jäsenen testausta ja tulosta. Pikatesti tehdään sunnuntaina.

Joukkueen jäsenen perheenjäsen on sairastunut koronavirukseen ja on samaa tartuntaketjua kuin aiemmin tiedotettu perheenjäsenen tartunta. Toinen tartunnan saanut perheenjäsen ei ollut paikan päällä HPK–Kärpät-ottelussa torstaina.

SM-liigassa oli määrä pelata tänään lauantaina HPK:n ja Sportin välinen kamppailu. Sitä ei kuitenkaan pelattu tänään aiemman koronauutisen jälkeisenä varotoimenpiteenä

Koko HPK:n joukkue pysyy varmuusperiaatteen myötä omaehtoisessa karanteenissa ainakin tulevan koronatuloksen saamiseen asti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja