Hotelli tarjoaa neljän tunnin "seksilomia" – jos saat vauvan tämän seurauksena, pääset hotelliin maksutta ystävänpäivänä 18 vuoden ajan

1:03
Täällä lapset eivät häiritse! Suomalaishotelliin avattiin vain aikuisille tarkoitettu kerros vuonna 2019

Kanadalainen hotelli lupaa ilmaisia hotelliöitä niille, jotka lisääntyvät sen ystävänpäivätarjouksen avulla.

Kanadalainen hotelli tarjoaa ystävänpäiväksi "miniseksilomia", joiden tarkoituksena on kannustaa perheenlisäykseen. Hotel Zed tarjoaa erityisalennusta neljän tunnin "iltapäiväsessiolle" ystävänpäivänä.

"Annamme ilmaisen ystävänpäiväyön"

Samankaltaisia tarjouksia on ollut aiempinakin vuosina, mutta vuoden 2020 tarjoukseen liittyy erityinen alennusmahdollisuus.

– Tänä vuonna sinua todella voi onnistaa, kun varaat iltapäiväsession. Jos varaat session tänä ystävänpäivänä ja perheeseesi syntyy vauva yhdeksän kuukauden kuluttua, annamme sinulle ilmaisen ystävänpäiväyön Hotel Zedissä seuraavien 18 vuoden ajan, hotelli lupaa.

"Tiedämme, että haikaralla on monia tapoja..."

Hotelli huomauttaa, että tarjous on tarkoitettu kaikille sukupuolille ja seksuaalisuuksille.

– Tiedämme, että haikaralla on monia tapoja tuoda vauva perheeseesi. Kunhan uusi lapsi saapuu yhdeksän kuukautta varauksesi jälkeen, juhlimme kanssasi!

Kutsu "lisääntymään". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Neljän tunnin sessio 59 dollaria

Neljän tunnin ystävänpäiväsessio maksaa 59 dollaria ja sen voi varata välille 10–14. Hotellin edustaja on todennut, ettei vauvan tarvitse syntyä päivälleen yhdeksän kuukauden kuluttua ystävänpäivästä, koska "parhaat asiat elämässä eivät aina saavu ajallaan".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja