Taapero sai käsiinsä kaukosäätimen ja painoi nappia – perhe voitti unelmien matkan Japaniin: "Kysyin, onko tämä huijaus"

Näin suomalaiset lottovoittajat neuvoisivat muita 1:08
Mitä kannattaa tehdä, jos jättipotti osuu kohdalle? Näin suomalaiset lottovoittajat neuvoisivat muita

Kanadalaispari pääsee unelmiensa lomalle, koska heidän taaperoikäinen poikansa painoi väärää nappia kaukosäätimessä!

Kanadalaispariskunta pääsee unelmiensa lomalle taaperonsa vahinko-ostoksen vuoksi. Lee Tappendenin poika Anthony voitti vanhemmilleen vahingossa matkan Japaniin, kertoo Global News.

Oletti kisan olevan huijaus

Kun Lee sai Shaw-kaapeliyhtiöltä soiton voitostaan, hän piti tilannetta huijauksena – Leehän ei ollut osallistunut minkäänlaiseen kilpailuun.

– Kysyin "onko tämä huijaus?" Mies (puhelimessa) nauroi ja sanoi "ei, tämä ei ole huijaus". Ja sitten minä sanoin: "No, täytyykö minun lähettää 500 dollaria nigerialaiselle prinssille?", Lee kuvailee.

– Mies vastasi kieltävästi ja nauroi. Kysyin vielä noin sata erilaista kysymystä ja uskoin edelleen, ettei voitto voi olla totta.

Lee oli edelleen skeptinen saadessaan sähköpostiviestin voitostaan. Lopulta mies suorastaan vaati Shaw'ta selvittämään, miten hän on voinut voittaa kisassa.

Poika oli painellut kaukosäätimen nappeja

Kävi ilmi, että perheen poika, alle kaksivuotias Anthony, oli kesän aikana vahingossa vuokrannut elokuvan perheen kaapelitarjoajan valikoimasta. Leen mukaan Anthony rakastaa kaikenlaisia nappeja ja laitteita, ja leikkii mielellään esimerkiksi puhelimilla.

– Useammin kuin kerran olen antanut hänelle kaukosäätimen. Yleensä otan paristot pois, mutta näemmä hän on napannut kaukosäätimen itse tuona päivänä, Lee kuvaa.

Elokuvan vuokraamalla osallistui Tokion-matkan arvontaan

Anthony oli vuokrannut elokuvan Alita: Battle Angel. Elokuvaan liittyi kisa: kaikki sen vuokranneet osallistuivat Tokion-matkan arvontaan.

Matkaan kuuluvat lennot, hotelli ja 500 dollarin tuhlailuraha.

Lee tai hänen vaimonsa eivät ole nähneet kyseistä elokuvaa. Lee uskookin, että koska elokuvalista on aakkostettu, Alita-alkuinen elokuva on ollut listassa ylimpänä ja Anthony on kaukosäädintä käytellessään onnistunut vuokraamaan sen.

"Olin neljäs arvottujen voittajien jonossa"

Lopulta Leekin uskoi, että matkavoitto todella on totta. Mies sai myös kuulla, että Shaw oli yrittänyt lahjoittaa matkan jo muutamalle ihmiselle, mutta kukaan ei uskonut yhtiön soittoja ja sähköposteja todeksi. Kaikki pitivät tilannetta huijauksena.

– Olin neljäs arvottujen voittajien jonossa. Ja olen ainoa, joka päätti ottaa palkinnon vastaan, Lee sanoo.

Oli vaimoineen suunnitellut matkaa Japaniin

Kaiken muun hyvän lisäksi Lee oli vaimoineen keskustellut Japaniin matkustamisesta vain vähän ennen voittoaan! Kaksikko oli juuri ennen saamaansa yllätyspalkintoa sopinut, että he matkustavat Japaniin eläkkeellä, sillä maa oli kummankin matkatoivelistalla.

– On aika hauskaa, että tämä järjestyi meille näin, Lee sanoo.

Voittomatkan vahingossa järjestänyt Anthony ei valitettavasti pääse matkalle mukaan.

– Meillä on kaksi innokasta isoäitiä, joista olisi ihanaa hoitaa häntä sillä aikaa, kun olemme poissa, Lee sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat