Honor yllätti: paljasti vilauksen tulevasta liukurakenteellisesta Honor Magic 2:sta

Honor on tänään antanut ensimmäisiä tietoja tulevasta Honor Magic 2 -älypuhelimesta. Vuoden 2016 lopussa Huawei julkisti Honor Magic -puhelimen, joka ei kuitenkaan saapunut kovinkaan laajasti myyntiin. Vajaa kaksi vuotta myöhemmin Huawei esittelee laitteelle seuraajan.

Tulevassa Honor Magic 2:ssa on Oppo Find X:stä tuttu liukurakenne. Puhelimen kamerat nousevat siis aina tarpeen mukaan näkyviin. Honor Magic 2:ssa on myös koko etupuolen kattava näyttö eikä kuvan perusteella sen ylälaidassa ole puhelukuuloketta. Näin ollen Huawei toteuttanee puhelukuulokkeen Vivon tapaan niin, että koko näyttö tuottaa ääntä värisemällä.

Ensimmäisen Honor Magic -puhelimen yhteydessä Huawei esitteli Magic Power -pikalatausta, jonka avulla varaustaso saatiin tyhjästä 70 prosenttiin 20 minuutissa. Honor Magic 2:ssa käytetään jopa 40 watin pikalatausta. Huawein EMUI-käyttöliittymän tilalla Honor Magicissa oli Magic View -käyttöliittymä.

Tehoa Magic 2:sta ei varmastikaan puutu, sillä sen sisuksissa on Huawein Kirin 980 -järjestelmäpiiri.

Tarkkaa ajankohtaa Honor Magic 2:n julkistukselle ei kerrottu, mutta se tapahtunee vielä tämän vuoden aikana. Ainakin nyt kerrottujen tietojen perusteella kyseessä on varsin mielenkiintoinen laite.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja