Hollywoodin tähtipari Ashton Kutcherilta ja Mila Kunisilta hämmentävä paljastus – eivät liiemmin pese lapsiaan tai itseään: "Siinä ei ole järkeä"

1:40
Ashton Kutcher liikuttui pitäessään voimakasta puhetta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis pesevät lapsiaan kertomansa mukaan vain silloin, kun lika on selkeästi nähtävillä. 

Yhdysvaltalainen näyttelijäpari Ashton Kutcher, 43, ja Mila Kunis, 37, vierailivat Dax Shepardin Armchair Expert -podcastissa, jonka keskustelu kääntyi peseytymiseen. Kutcher ja Kunis esittivät tuolloin yllättävän asian perheensä elämästä, sillä pariskunnan kotona ei mitä ilmeisimmin juurikaan kulu saippuaa, kertoo CNN.

Podcastin juontajat totesivat, että saippuan käyttäminen joka päivä poistaisi iholta sen luonnollisia öljyjä. Kunis ja Kutcher myötäilivät asiaa ja totesivat pesevänsä itsestään ainoastaan välttämättömät paikat päivittäin. Juontaja Monica Padman hämmästyi ilmoituksesta ja tiedusteli kuka mahtoi opettaa näyttelijät olemaan peseytymättä päivittäin kunnolla. 

– Meillä ei ollut kuumaa vettä kun olin lapsi, joten en juurikaan käynyt suihkussa, ukrainalaissyntyinen Kunis kertoi. 

Peseytymättömyys ulottuu myös mitä ilmeisimmin Kunisin ja Kutcherin kahteen lapseen: 6-vuotiaaseen Wyattiin sekä 4-vuotiaaseen Dimitriin

– En ollut se vanhempi, joka kylvetti vastasyntyneitäni, en ikinä, Kunis totesi. 

Kutcher puolestaan paljasti, että sittemmin perheelle on syntynyt systeemi asian suhteen. 

– Kun pystyt näkemään lian heissä, pese heidät. Muuten siinä ei ole järkeä, Kutcher summasi. 

Kutcher kertoi pesevänsä itse päivittäin kainalonsa sekä haarovälinsä alueen, muttei "mitään muuta koskaan". Hänellä on lisäksi tapana kostuttaa kasvonsa treenin jälkeen. Kunis puolestaan kertoi pesevänsä kasvonsa kahdesti päivässä. 

Kutcher ja Kunis menivät naimisiin vuonna 2015. He tapasivat toisensa aikoinaan näytellessään yhdessä sarjassa 70's Show.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja